Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Önemli Açıklamalar !

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç bugün İstanbul Fenerbahçeliler Derneği’nin açılışında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç bugün İstanbul Fenerbahçeliler Derneği’nin açılışında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Başkan Ali Koç, birkaç içerisinde basın toplantısı düzenleyeceğini ve önemli açıklamalarda bulunacağını açıkladı.

”BENİ ORDA DİNLEYİN”

Şampiyonluk yarışı hakkında açıklamalarda bulunan Ali Koç; ”Şampiyonluk, iyilik, kötülük, adil rekabet vs vs. Birkaç gün içinde bir basın toplantısı ya da bir TV programı olacak. Beni orada iyi dinleyin.” sözlerini sarf etti.

”BU NASIL BİR REKABET”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç sözlerine ayrıca; ”Fenerbahçe’nin her türlü başarısı pek çok zorluk altında olmuştur. Bugün futbolun geldiği nokta, her anlamda, medya, taraftar, yönetenler, yöneticiler, federasyonlar, hakemler… Her anlamıyla yerlerdeyiz. İster istemez bu girdabın içine gidiyoruz. Sportif rekabet mi yapıyoruz çirkinlik rekabeti mi yapıyoruz iletişim savaşı mı yapıyoruz belli değil. Bu gidişat böyle gitmeyecek. Bu gidişat böyle devam ederse Fenerbahçe için her türlü zorluk önüne çıkacaktır. Birçok sebebi var. Birkaç güne anlatacağım. Dikkatle dinleyin.”  ifadelerini kullandı.