Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Başkanlığı Bırakacağını Açıkladı !

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Haziran ayındaki başkanlık seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı. Fenerbahçe Başkanı ali Koç Yüksek Dican Kurul Toplantısında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe’nin Yüksek Divan Kurulu Toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Koç’un açıklamaları şu şekilde ;

” Dün akşama kadar liderdik. Bir maç eksikle ikinci sıradayız. Yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. 23. hafta itibariyle kulüp tarihimizin 60 puanla en yüksek puanına ulaşmış durumdayız. Bu akşam zorlu maça çıkıyoruz. İnşallah şans yolumuzda olur ve 3 puanla döneriz .” dedi.

BONUCCİ’Yİ ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İÇİN GETİRDİK

” Leonardo Bonucci’nin liderlik karekteri ve son sezonda şampiyonluğa oynamak istemesi dolayısıyla getirdik. Stoper hattının şiştiği söyleniyor ama FC Nordsjaelland maçına stopersiz çıktık.” ifadelerini kullandı.

UTANMA, ÇEKİNME REFLEKSİ OLMAYAN BİR CAMİA

” Bir çift lafım da rakibimize olacak. Rakibimiz algı yaratma konusunda olağanüstü yeteneklere sahip. Bunlara 10 pozisyonun 1’i aleyhte çalınsa kıyameti koparıyorlar. Aynı şekilde bizim için 10 pozisyonun 9 aleyhimize, 1’i lehimize olsa onda da ortalığı ayağa kaldırıyorlar. Riyakarlık, utanma, çekinme refleksi olmayan bir camia.” dedi.

HAZİRAN AYINDA YENİ BİR BAŞKAN OLACAK

” Allahın izniyle inşallah haziran ayında yeni bir başkan ve yönetim kurulu olacak. Bu kararımın Fenerbahçe’nin hayrına olduğuna inanın. Sadettin Saran için yanlış anlaşılma var. ‘ Şampiyonluğa giderken imza toplamak neyin sesi’ diye bir söylem var. Sayın Saran benim bir dönem daha devam etmem gerektiğini ve bu konuda kendisinin aday olmak istemediğini, doğru olanın da benim devam etmem olduğunu söyledi. Ben de kendisine devam etmeyi düşünmediğimi, onun da aday çıkmasını söyledim. O da bana her seferinde aday olursam aday çıkmayacağını söylüyor. Biz ona söyledik ki imzayı toplamam lazım ki de senle bilgileri paylaşalım.” açıklamasında bulundu.