Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fatih Terim, Okan Buruk’u Aradı !

Trendyol Süper Lig’de sezonun

Trendyol Süper Lig’de sezonun son haftası heyecanla kaldığı yerden devam ediyor. Süper Lig’de son haftaya girilirken şampiyon hala belirlenemedi. Bu sezon şampiyonluk yarışında Galatasaray ve Fenerbahçe arasında geçen yarış, geçtiğimiz hafta RAMS Park’ta oynanan maçta daha da alev aldı.

Deplasmanda Galatasaray’ı 1-0 mağlup ederek şampiyon olmasını engelleyen Fenerbahçe, son hafta mücadelesinde olacak bir mucizeyi bekleyecek. Galatasaray, Konyaspor’a mağlup olursa, Fenerbahçe, İstanbulspor’u mağlup ederse, sarı-lacivertli takım geriden gelip şampiyon olacak. Ancak Galatasaray’ın şampiyon olması için 1 puan bile yeterli olacak.

Bu hafta Pazar günü aynı saatte başlayacak iki takımın maçları heyecanla beklenirken Galatasaray’ın efsane ismi Fatih Terim’den flaş bir hareket geldi. Galatasaray Sportif A.Ş. Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu, katıldığı bir programda dikkat çeken ifadeler kullandı.

Sportcell’e açıklamalarda bulunan İbrahim Hatipoğlu, Fenerbahçe derbisinden sonra Fatih Terim’İn Okan Buruk’u aradığını belirtti. Hatipoğlu’nun açıklamaları şu şekilde; ”Okan hoca ile Fatih hocanın çok benzer hikayeleri var. İkisi de önce oyuncu olarak Galatasaray’a uzun yıllar hizmet etti. Fatih hoca, unutulmaz başarılar kazandı. Okan Buruk’da şimdi aynı yolda ilerliyor.” dedi.

”İKİSİ’DE GALATASARAYLI”

”ikisinin de ortak özelliği gerçekten Galatasaraylılar. Gönülden Galatasaraylı oldukları için de tıpkı bizler gibi takımın başarısıyla mutlu oluyor, övünüyorlar.”

”OKAN BURUK HOCAMIZI ARADI”

”Fatih Terim hocamız Fenerbahçe maçı sonrası Okan hocamızı arayarak destek oldu. Hepimize öğütler verdi.”

”ÖĞÜTLER VERDİ”

”Futbol ve hayatla ilgili çok büyük bir tecrübeye sahip. Tek söylediği şey, oyuncuların ve Okan hocanın yanında olun. Onların en çok ihtiyaç duyduğu anlarda yanlarında olun diye öğütler verdi herkese.”