Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fatih Erbakan Yerel Seçimlerde Destek Vermek İçin Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Hangi İli istedi?

Yeniden Refah Partisi Genel

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile AK Parti Genel Merkezi’nde görüşme yapmışlardı. Görüşmede Erbakan’dan İstanbul, Ankara ve İzmir’de destek vermeleri istenmişti. Erbakan’da bunun karşılığında bir şart sunduğu öğrenilmişti. Buna göre Erbakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 3 ilde destek vermelerine karşılık olarak kendisi ve babası Necmettin Erbakan için önemli olan Konya Belediyesi’nin kendilerine verilmesini istediği öne sürüldü.

https://www.dailymotion.com/video/x8qht39

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yeni Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan önceki gün AK Parti Genel Merkezi’nde bir araya gelerek, yerel seçimlerle ilgili görüşme yapmışlardı. Erbakan, yerel seçimlerde AK Parti’ye İstanbul, Ankara ve İzmir’de destek vereceklerinin açıklamıştı. Anca destek vermeleri karşılığında büyükşehirlerden birinde Yeniden Refah Partisi’ne destek verilmesini istemişti.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ İSTEDİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptıkları görüşmede İstanbul, Ankara ve İzmir’de kendilerine destek vermelerine karşılık olarak, kendisi ve babası Necmettin Erbakan için önemli olan Konya’da belediyenin kendilerine verilmesini istedikleri öğrenildi.