Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EURO 2024 Kura Çekimleri Sonrasında Montella’nın açıklaması! İnşallah

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) kuraları çekildi. Kura çekimi sonrasından açıklama yapan A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, turnuvada her maçın zor olabileceğini söyledi.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) kuraları çekildi. Kura çekimi sonrasında açıklama yapan A Milli Takımımızın Teknik Direktörü Vincenzo Montella turnuvada her maçın zor olabileceğini söyleyerek, “Bu aşamadan sonra yapacağımız şey artık rakiplerimizi detaylı bir şekilde çalışmak olacaktır” dedi.

VİNCENZO MONTELLA’NIN AÇIKALMALARI

EURO 2024 Kuralarının çekilmesinin ardından F Grubu’nda mücadele edecek olan A Milli Takımımızın  Teknik Direktörü Vincenzo Montella yaptığı açıklamada, “Kurada Portekiz ve Çekya çıkınca, EURO 2008’i hatırlatıyor olabilir. Ancak burada beklentiler ve birçok şey çok farklı olabilir. EURO 2008 kurasına Türkiye dördüncü torbadan girmişti ve o turnuvada neler olduğunu hepimiz gördük. O yüzden burada bilinmeyen, beklemeyen ve öngörülmeyen şeyler olabilir.

Futbolculuğum ve antrenörlük kariyerimin üzerinden 30 yıl geçti. Bu gibi turnuvalarda her maç zordur ve takımlar arasındaki güç farklılıkları da oldukça azdır. Sosyal medyadan yorum yapanlara saygı duyuyorum ama benim görüşlerim bu şekilde” ifadelerini kullandı.

Basın mensubunun sorduğu, “Portekiz karşısında ilk resmi galibiyetimizi alabilir miyiz?” sorusuna Montella gülere Türkçe “İnşallah, kazanan kim olursa” yanıtını verdi.

A MİLLİ TAKIMIMIZIN EURO 2024 F GRUBUNDAKİ RAKİPLARİ

EURO 2024 F GRUBU:

  • Türkiye
  • Portekiz
  • Çekya
  • Play-off kazananı (C Kazananı) / Gürcistan, Yunanistan, Kazakistan, Lüksemburg