Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eski Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan Fenerbahçe Sert Sözler!

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor’un eski başkanı olan İbrahim Hacıosmanoğluş geçtiğimiz hafta oynan Trabzonspor – Fenerbahçe maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor’un eski başkanı olan İbrahim Hacıosmanoğluş geçtiğimiz hafta oynan Trabzonspor – Fenerbahçe maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Kuzey Ekspres Gazetesi’ne konuşarak Fenerbahçe hakkında ağır sözlerde bulundu.

”FENERBAHÇELİLER POLİS ARABALARINI TERS ÇEVİRDİ”

Yaşanan olaylar hakkında konuşan Hacıosmanoğlu, ”Fenerbahçe ile Trabzon’da yaptığımız karşılaşmalarda gergin olduğumuzda her zaman Fenerbahçe’nimn ekmeğine yağ sürüldü. Ne zaman sakin oynasak Fenerbahçe’ye karşı daha iyi oynuyoruz. Seyircinin maçı girmesinin Trabzonspor’a faydası yok, zararı var. Sahaya suların atılması normal değil, tasvip etmiyoruz. Yaugara koparıyorlar maç neden tatil olmadı diye. Fenerbahçeliler polis arabalarını devirdiler, Galatasaray stadında bırakın sı şişesini itfaiye sanki sahaya su tutuyordu.’‘ dedi.

”MAÇ 2-2 DEVAM ETSE TARAFTAR SAHAYA GİRECEK Mİ?”

Açıklamalarına devam eden Hacıosmanoğlu, ”Trabzonspor’un  VAR’daki arkadaşlardan şikayet etmesinin gerçek nedeni ortaya çıktı. O şahıs orada çay içmek için mi oturdu, golden önceki faulü görmüyor mu? O golü iptal etse, maç 2-2 devam etse taraftar sahaya girecek mi? Tamam golü attın yendin, İstanbul’da biz sevinmişiz ligin başı ortam gergin değil, orda da hakem haksızlıklarına rağmen yendik sevindik. O maçla bunu neden kıyaslıyorsun, maç başladı ortam gergin, Trabzon’da zaten Fenerbahçe’ye karşı normalde bir alerji var. Maç bitmiş, faulü vermemiş golü yemişiz, her hafta gergin stadın ortasında niye seviniyorsun git soyunma odasında sevin. Sevinmek hakları tamam ama ortam gergin, niye daha çok geriyorsun, el kol hareketleri yapıyorsun.” ifadelerini kullandı.

”O FUTBOLCULAR TRABZON’DAN NASIL AYRILDI”

Hacıosmanoğlu, ”Futbolcu taraftarların kafasına tekme atıyor. Ankaragücü başkanı zavallı mı o zaman. O futbolcular Trabzon’dan adli işlem yapılmadan nasıl ayrıldı. Seyircimizin yaptığını da tavsip etmiyoruz. Bir suç işledik cezası var bunu çekeriz.” dedi.