Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eski Bakan Mustafa Varank’tan Tartışılacak Süper Kupa Açıklaması!

Dün akşam Suudi Arabistan’da

Dün akşam Suudi Arabistan’da iptal edilen Süper Kupa mücadelesi hakkında yorum yapan eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’tan dünkü Suudi Arabistan’da yaşanan kriz hakkında çok konuşulacak bir yorum geldi.

Suudi Arabistan’da dün akşam oynanması gereken Süper Kupa mücadelesinde Galatasaray ve Fenerbahçe’ye Atatürk pankartı ve tişörtü için izin verilmedi. Bu karardan sonra Galatasaray ve Fenerbahçe takımı sahaya çıkmadı ve Final başka bir tarihe ertelendi. Bu olayın sesleri sürerken eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bu konu hakkında çok konuşulacak bir değerlendirmede bulundu.

Mustafa Varank’ın Değerlendirmesi

” Mekke’de izinsiz drone uçurmaya gidip ” Gazze’ye dua ettiği için gözaltına alındım” yalanını atan hocayla; uluslararası kurallar uyarınca önceden sözleşme imzalanan bir futbol organizasyonundaki beceriksizliklerini toplumdaki Atatürk hassaiyetini manipüle ederek örtmeye çalışan kulüp yöneticisi, gazeteci ve siyasilerin birbirinden farkı yoktur.

Bunun adı istismardır.

Milletimizin ortak değerlerine sahip çıkma konusunda sicili hiç de temiz olmayanların, bugün gösterdikleri sahte duyarlılıkla prim devrişme hevesleri yine kursaklarında kalacaktır.

Çünkü milletimiz feraset sahibidir, istismar siyasetine asla itibar etmez! ” dedi.

 

ıyry4