Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

Erzurum’da 23 Yıllık Coğrafya Öğretmeni Eşini Ve Kızını Öldürdü!

Erzurum’da 23 yıllık coğrafya öğretmeni Zülfü Böçkün, kıskançlık nedeniyle tartıştığı eşi Kadriye Böçkün ve kızı Asude Helen Böçkün’ü bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından olay yerinden kaçak Böçkün, şehir dışına kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Erzurum’da 23 yıldır coğrafya öğretmenliği yapan Zülfü Böçkün (46), kıskançlık nedeniyle tartıştığı eşi Kadriye Böçkün(44) ve kızı Asude Helen Böçkün’ü (20) bıçaklayarak öldürdü.

EŞİ İLE ODADA TARTIŞTILAR

Olay, saat 00.20 sıralarında Erzurum’un Palandöken ilçesi Yunusemre Mahallesi Sancak Sitesi 5. katta meydana geldi. Zülfü Böçkün’ün ziyaretine babası ve kız kardeşi geldi ve bir süre oturduktan sonra yatmak için odalarına gittik. Böçkün ve eşi kendi yatak odasına gittikten sonra aldattığından şüphelendiğini söylediği ebe-hemşire eşi Kadriye Böçkün ile tartışmaya başladı.

KIZI YARDIMA KOŞTU VE TARTIŞMAYA DAHİL OLDU

Gürültüleri duyan çiftin 4 çocuğundan 3’ncüsü Asude Helen Böçkün’de odaya girerek tartışmaya dahil oldu. Yaşanan tartışmanın büyümesiyle Zülküf Böçkün, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla eli ve kızına saldırdı. Anne ile kızı yardım çığlıkları attığı esnada odaya Zülküf Böçkün’ün kız kardeşi girdi. ve zor bela Zülküf Böçkün’ün elindeki bıçağı aldı. Ancak tekrar mutfağa koşan Zülküf Böçkün tekrar mutfağa koşarak başka bir bıçak aldı ve eşi ile kızına vurmaya devam etti. Anne ile kızı kanlar içerisinde yerde yığılırken, Zülküf Böçkün olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

ANNE 16 YERİNDEN, KIZI 12 YERİNDEN BIÇAKLANARAK HAYATINI KAYBETTİ

Komşularının ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri anne Kadriye Böçkün’ün 16 bıçak darbesi, kızı Asude Helen Böçkün’ün ise 12 bıçak darbesiyle hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinden kaçan Zülküf Böçkün’ü arama çalışması başlatan Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, Böçkün’ü kendi kullandığı 25 ACH 134 plakalı otomobille Çat ilçesi girişinde yakaladı. Daha sonra Erzurum Şehir Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirdikten sonra Asayiş Şube Müdürlüğü’ne  götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

DİĞER VİDEOLAR