Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdoğan Yerel Seçimlerde Erbakan İle Hangi Konularda Anlaştı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlerin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte dün Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile 50 dakikalık süren bir görüşme gerçekleştirmişti. Söz konusu görüşmede Erbakan yerel seçim için AK Parti’ye İstanbul, Ankara ve İzmir’de destek verebileceklerini söylediği ancak bunu için AK Parti’nin Yeniden Refah Partisi’ni büyükşehirlerden birinde desteklemesini şart koştuğu öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yeni Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan, dün AK Parti Merkezi’nde bir araya gelerek yerel seçimlerle ilgili görüşme gerçekleştirmişlerdi. Söz konusu görüşme yaklaşık 50 dakika sürmüştü. Söz konusu görüşmede Erbakan yerel seçimlerde AK Parti’ye İstanbul, Ankara ve İzmir’de destek verebileceklerini söylediği ancak bunun için AK Parti’nin Yeniden Refah Partisi’ni  büyükşehirlerden birinde desteklemesini şart koştuğu öğrenildi.

İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR İÇİN DESTEK İSTEDİ

AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşen görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul, Ankara ve İzmir için Yeniden Refah Partisi’nden destek istediği öğrenildi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın da Erdoğan’a destek vereceği ancak bir şartının olduğu öğrenildi.

ERBAKAN’IN ŞARTI

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan İstanbul, Ankara ve İzmir’de AK Parti’ye destek verebileceğini ancak AK Parti’nin de Yeniden Refah Partisi’ne büyükşehirlerden birinde destek vermesine yönelik şart koştuğu öğrenildi.

ERBAKAN HANGİ İLLERİ İSTEDİ

Erbakan’ın AK Parti’nin İstanbul, Ankara ve İzmir’deki illerine destek vermesi halinde AK Parti’nin de oy potansiyeli yüksek olan Malatya veya Bursa gibi illeri işaret ettiği kulislere düşen bilgiler arasında yer alıyor.