Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erden Timur’un Kararından Sonra, Icardi’den Flaş Bir İddia Geldi !

Galatasaray’da son olarak Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timu’un ayrılık kararı sonrası, Arjantinli yıldız Mauro Icardi’nin Galatasaray’a veda edebileceği belirtildi. İşte detaylar…

Galatasaray'da son olarak Sportif

Sarı-kırmızılı kırmızılı kulüpte bugün Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur’un görevinden istifa ettiğini açıklaması bekleniyor.

Erden Timur’un Sportif AŞ Başkan Vekili görevinden ayrılık kararı sonrası Mauro Icardi için ortaya flaş bir iddia atıldı.

İtalyan gazeteci olan Gianluca Di Marzio’nun yapmış olduğu haberde, Erden Timur’un ayrılık kararı sonrası Mauro Icardi de Galatasaray ile yollarını ayırma ihtimalini düşünmeye başladı.

Ayrıca haberin devamında Mauro Icardi’yi Galatasaray’a gelmeye ikna eden detayın Erden Timur’un projesi olduğu hatırlatıldı.

Mauro Icardi’nin Erden Timur’a verdiği ikinci şampiyonluk sözünü tutmak adına Suudi Arabistan’dan gelen astronomik teklifleri reddettiği vurgulandı.

Bu sezon Süper Lig’i gol kralı olarak tamamlayan Mauro Icardi, tüm kulvarlarda çıktığı 47 maçta toplamda 32 gol ve 12 asistlik katkı sağladı.