Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En-Neysri, İmza Atmak İçin İstanbul’a Geliyor!

İngiliz basınında çıkan habere göre, En-Neysri, Süper Lig devi Fenerbahçe’ye imza atmak için haftaya Türkiye’ye gelecek.

İngiliz basınında çıkan habere

/FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

 

Transfer sezonuna Lewandowski ve Morata gibi isimlerle gündeme gelen Fenerbahçe, bu isimlerin ardından Sevilla’da forma giyen deneyimli oyuncu Youssef En-Neysri ile anlaşama sağladı. Ayrıca Fenerbahçe’nin gelecek hafata oyuncuyu Türkiye’ye getireceği iddia edildi.

İngiliz basını Tribal Football’da yer alan habere göre, Sarı-lacivertli kulüb, anlaşma sağladığı Sevilla ve En-Neysri’yi önümüzdeki hafta İstanbul’a getirerek sağlık konyrollerinden geçirecek ve taraftarlar arasında imza atılacak.

Fenerbahçe’de En-Neysri’nin, bu sezon Çağlar ve Krunic transferlerinin ardından imza attırdığı 3’üncü isim olması bekleniyor.

TÜRK FUTBOL TARİHİNE GEÇECEK

Öte yandan fenerbahçe teknik direkötrü Jose Mourinho’nun liste başı olması sebebiyle yönetimin büyük çaba gösterdiği En-Neysri için sarı-lacivertli takımın 20 milyon euro vivarı bir bonservis ödemesi öngörülürken, bu ihtimalin gerçekleşmesi halinde 27 yaşındaki golcü, Türk futbolunun bonservisine en çok ücrete ödenen oyuncusu lolarak tarihe geçecek.

ayrıca deneyimli oyuncu En-Neysri ile Fenerbahçe ve Roma’nın yanı sıra, Suudi Arabistan Pro Ligi’nden Al Qadsiah da ilgileniyor.