Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En-Nesyri Fenerbahçe’ye Gelecek Mi? Sevilla Resmi Açıklamada Bulundu!

İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla Sportif Direkötü Victor Orta, Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’ninde gündeminde yer alan Youssef En-Nesyri hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

İspanya La Liga ekiplerinden

/FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

 

Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Fenerbahçe’de forvet listesinde en üst yerde alan Youssef En-Nesyri hakkında kulübü Sevilla’dan bir açıklama geldi.

“MEMNUN EDEN BİR TEKLİF YOK”

Sevilla’nın Sportif Direktörü olan Victor Orta, 27 yaşındaki futbolcu için kendilerini memnun edecek bir teklifin olmadığını söyleyerek, “Youssef’e Avrupa’dan birçok takımın ilgisi var. Onun öneminin farkındayız ama bugün bizi memnun eden bir teklif yok.” ifadelerini kullandı.

İLGİLENEN DİĞER KULÜPLER

Sevilla’nın yıldız oyuncusu Youssef En-Nesyri’nin adı Süper Lig devi Fenerbahçe dışında, İtalya’dan Roma ve Suudi Arabistan ekiplerinden Al Quadsiya ile anılıyor. İspanyol ekibi En-Nesyri’den 20 milyon euro gelir elde etmeyi hedefliyor.

KARİYER PERFORMANSI

İspanya La Liga kariyerinde 230 karşılaşmada forma giyen En-Nesyri, 69 gol atarken 10 da asist yaptı. Fas Milli Takımı’nda ise 73 kez forma bulan deneyimli oyuncu, 20 kez gol atma başarısı gösterdi. Kulübü Sevilla ile sözleşmesi gelecek yıl sona erecek olan 27 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri ise 20 milyon euro olarak gösteriliyor.