Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emre Belözoğlu’ndan Kazımcan Karataş Açıklaması !

Trendyol Süper Lig’in 26.

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında MKE Ankaragücü – Galatasaray’ı konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi konuk takım Galatasaray 3-0 kazanmayı başardı. Mücadelede Ankaragücü forması giyen Kazımcan Karataş taraftarların protestosuna maruz kalmıştı. Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu bu konu hakkında açıklamalarda bulundu.

MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu, eleştirilere maruz kalan Kazımcan Karataş hakkında açıklamalarda bulundu.

” Rize’de Tarık Çetin’e büyük tepki gösterildi. Galatasaray’dan geldiği için Kazımcan’a hem sosyal medyadan hem tribünden tepki geldi. Siz de devrede oyundan aldınız. Ne düşünüyoruz?” sorusuna Emre Belözoğlu; ” Taraftarımızın, oyuncularımın yayında olmasını isterim. Taraftarın teveccühünü hissettim ben. Taraftarın kazımcan’a sahip çıkması gerekiyor. Bu arkadaşımız gencecik, tertem,z çocuklar. Sosyal meydanını ülkeye vermiş olduğu kirlenme, zehirlenme, bu çocukların üstünde kurulan baskılar.” cevabını verdi.

Kazımcan hakkında konuşmaya devam eden Emre Belözoğlu : ”Ben hiçbir zaman hissetmedim. Bunlar tertemiz çocuklar. Hataları olur. Yanlışları olur. Sorumluluk benim. Oyuncuya şansı veren benim, oyncu sa elinden geleni yapmaya çalışıyor. Geçmişte oynadığı takıma karşı yaptığı hatayı, herkesin onuru haysiyeti var, bu tarafa çekmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Bunlar gencecik çocuklar. Öğrenerek hayata tutunacaklar.  Futbolculuk, futbol adamlığı böyle bir meslek bu ülkede. Bugün hiçbir oyuncuma onun, bunun hatası demem. Oyuncularıma hiçbir şekilde bu ithamları kabul edemem.’‘ ifadelerini kullandı.