Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emre Belözoğlu’ndan Fenerbahçe Taraftarı Açıklaması !

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde MKE Ankaragücü – Fenerbahçe’yi konuk etti. Mücadelede Emre Belözoğlu’nun görüntüsü gündem oldu ve mücadeleyi ev sahibi Ankaragücü 3-0 kazanmayı başardı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde MKE Ankaragücü – Fenerbahçe’yi konuk etti. Ankaragücü’nde teknik direktör Emre Belözoğlu’nun sevinci kısa sürede gündem oldu. Ayrıva mücadelenin son dakikalarında Fenerbahçe taraftarlarından Emre Belözoğlu’na tepki gelirken, Belözoğlu maç sonunda konu hakkında açıklamalarda bulundu.

BELÖZOĞLU’NUN GOL SEVİNCİ

MKE Ankaragücü’nün golü sonrası teknik direktör Emre Belözoğlu yedek kulübesinde sevinç yaşadı. Canlı yayına gelen görüntüler sonrasında Emre Belözoğlu’nun gol sevinci gündem oldu.

EMRE’DEN KONU HAKKINDA AÇIKLAMALAR

Emre Belözoğlu konu hakkında yaptığı açıklamada; ”Benim söyleyecek bir şeyim yok. Fenerbahçe’yi tercih ettim. Bundan dolayı da pişman olmadım. Fenerbahçeli Emre’yim ben. İnsanlar da bana bunu hissettirdi. Bunu yaşayacağımı düşünmemiştim. Söyleyecek bir şey yok.” sözlerini sarf etti.

Açıklamalarına devam eden Belözoğlu; ”Allah 150 sene ömür verseydi, böyle bir şey yaşayacağımı düşünmezdim. Bundan dolayı çok üzgünüm. Beni yakından tanıyorlar, benim Fenerbahçe’yi gerçekten kalbimin en güzel yerinde sakladığımı bilir. Hak ettiğim bir şey değildi. Bunu yaşayacağım aklıma gelmezdi. Çok büyük hayal kırıklığı yaşadığımı söylemek isterim.” ifadelerini kullandı.