Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emre Belözoğlu’dan Fenerbahçe Maçı Açıklaması !

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasın Fenerbahçe konuk ettiği MKE Ankaragücü’nü Cengiz Ünder’in golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Mücadeleden sonra MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 23.

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Fenerbahçe – MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi Fenerbahçe 2-1 kazandı. Mücadeleden sonra MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu’nun Açıklamaları;

Fenerbahçe’nin kendilerinden çok üstün takım olduğunu belirten Belözoğlu; ” Kaybettiğimiz için üzgünüm. Karşımızda net bizden daha iyi bir takım var. İlk 30 dakika Fenerbahçe’ye cevap vermek adına planlarımız iyi gitti ama ne zaman sadakatten vazgeçtik, Fenerbahçe’nin hem bireysel kalitesiyle hem de taraftarlarıyla yakaladığı momentumla karşısında durmak mümkün olmadı. Oyuncularımız kapasitelerinin en iyisini yaptı. İlk 30 dakikayı 60, 70 dakikalara çekebilseydik sonuç istediğimiz gibi olabilirdi. Fenerbahçe’nin ciddi bir gücü var. Elimizden geleni yapmaya çalıştık.” dedi.

Sowe’un kendileri için değerli isim olduğunu söyeleyen Belözoğlu;” Biz ivme yakaladık, 19. maçımız ve 4. kez mağlup olduk. Savunma planları çok yüksek bir takımız. Elimdeki mevcut kadro beni savunma planları yapmaya itiyor. Topa sahip olma planlarımız da var. Elimizdeki 3 oyuncu da elinden geleni her şeyi yapıyor. Hücumları birbirinden ayırmadan bütün olarak bakmamız gerekiyor diye düşünüyorum.” diye konuştu.

TRANSFER AÇIKLAMALARI

Transfer yapma isteklerinin olduğunu belirten Belözoğlu;” En doğrusunu yapmak, en iyi opsiyonları belirlemek istiyoruz. Lincoln ve Mert Hakan takımlarında çok süre almayan oyuncular, bizim takımımıza ise katkı verebilir. İstişareler var ama net net bir görüşmemiz olmadı. 9’una kadar süremiz var, en doğru oyuncuları içeri katacağımızı düşünüyorum.” dedi.