Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emre Belözoğlu’dan Fatih Karagümrük Maçı Değerlendirmesi !

Trendyol süper lig’in 22.

Trendyol süper lig’in 22. haftasında MKE Ankaragücü – Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi taraf MKE Ankaragücü 2-0 kazanmayı başardı. Mücadeleden sonra MKE Ankragücü teknik direktörü Amre Belözoğlu maçı değerlendirdi.

Trendyol Süper Lig’in MKE Ankaragücü – Fatih Karagümrük’ü 2-0 mağlup etti. .Mücadeleden sonra MKE Ankaragücü teknik direktörü amre Belözoğlu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Emre Bölezoğlu’nun Öne Çıkan Açıklamaları;

” En sondan başlarsak kazandığımız için çok mutluyum. Oyuncu arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum. Geldiğimiz günden bugüne, gösterdiklerimizi uygulama çabaları, özverileri, grup enerjileri hepsi gerçekten beni ve ekibimi çok mutlu ediyor. Bundan dolayı çok mutlu olduğumuzu söylemek istiyorum. Tabii ki kazanmak değerli ve önemli. Aslında biz Antalyaspor maçından sonra berabere kaldığımız maçlar, yenildiğimiz Trabzonspor maçı dahil olmak üzere her maçı kazanabilecek oyunlar oynadı. Senaryolarımızı kazanmak üstüne yaptık. Oyuncularımda elinden gelen her şeyi yaptılar. Kendi gücümüze göre bence çok iyi bir ivme yakıldığımızı düşünüyorum. Burada en büyük pay oyuncu kardeşlerimin, arkadaşlarımın. Karagümrük de gerçekten ligin kaliteli oyunculara sahip bir takımı. Bu ligde maç kazanmak kolay değil. Biz bu yol devam etmeye gayret edeceğiz. Elimizden geldiğince onları toplayıp khedef olan ön blok takımlarından bir tanesi olmak. Burada bizim için hedef inşallah bunu başarabiliriz.” dedi.

Transfer süreci hakkında açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu ;” Bu arada, 3-4 tane oyuncu sokabildik takım içine. Ama ben birazcık daha imce eleyip sık dokumak istiyorum. Grup enerjisini korumak, yakaladığımız ivmeyi devam ettirmek, nokta atışları yapmak istiyorum. Bir de gerçekçi olmak lazım. Türkiye ligini bazı oyuncular artık tercih etmiyorlar. Bunun içinde bir çabamız oldu. Hani biraz daha net oyuncular getirmek adına çabamız oldu. İsmi bizde saklı. Ne yazık ki baktığınızda FIFA’dan en çok dosyası olan ülke Türkiye. Oyuncular buraya gelirken aileleri, çocukları, eşleri, birçoğu ülkemizi tercih etmiyorlar. Çok yüksek bedeller ödemediğiniz sürece bu oyuncuları bu ülkeye getirmek kolay değil. Bunu da kabul etmesi gerekiyor Türk futbolunun. Bu şekilde gittiği sürece her sene onlarca dosyası yüzlerce dosyası olursa Türk futbol takımlarının, artık bu ülkeye çok da büyük oyuncuları çok daha iyi oyuncuların çok büyük paralar almadan geleceğini düşünmüyorum. Bizim için birazcık da aslında beklediğimiz 1-2 oyuncudan da bu tarz da yaklaşımlar oldu. İkna edemedik ama biz yine de ‘ A, B, C hatta D’planları olan bir takımız. Bu anlamda doğru oyuncuları içeri katacağımızı düşünüyorum. Önümüzde zamanımız var.” ifadelerini kullandı.