Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emre Belözoğlu Çok Konuşulacak Açıklamalarda Bulundu!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu, Türk futbolunun geleceği hakkında hiç ümitli olmadığını belirtti. Belözoğlu, ”Türk futbolunun selası okunmak üzere.” şeklinde konuştu.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden

MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu, katıldığı Boğaziçi Üniversitesi Spor Zirvesi’nde katıldığı oturumda öğrencilerin sorularını yanıtladı ve flaş açıklamalarda bulundu.

Türk futbolunun son zamanlarda çok sıkıntılı dönemden geçtiğini belirten Belözoğlu, ”Sosyokültürel bir problem var. Bunu gençler düzeltecek. Türk futbolunun şu anki mevcut düzende değişmesi, güneşin buz tutmasıyla bir. Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtıyacı var. Söylediklerimizin bir karşılığı yok. Türk futbolunun ameliyat masasında olduğunu düşünüyorum. Selası okunmak üzere. Çok ümitvar değilim.” şeklinde konuştu.

Açıklamalarına devam eden Belözğlu,” Türk futbolunda idealist tipler var. O insanların önünün açılacağı bir yapının inşa edilmesi lazım. Futbol delisi bir adamım. Daha sistemsel ve felsefi değişimler yapmak lazım. Her sene yeni kural olmaz. 8 milyon nüfusa sahip Hırvatistan, tüm branşlarda şampiyonlar yetişiyorsa biz bir şeyleri yanlış yapıyoruz. Futbol ikliminin düzelmesi gerekiyor. Bunun için yöneticiler sorumluluk hissetmeli. Şu an bunu becerebilecek bir potansiyel yok. Değişmesi gereken çok şey var. İnşallah bunu yapabilecek yönetici profilleri oluşur.” ifadelerini kullandı.