Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emre Belözoğlu, Beşiktaş Mücadelesi Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş mücadelesinde Beşiktaş’a konuk olan MKE Ankaragücü, mücadeleyi 1-0 kaybetti. Mücadeleden sonra Ankragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası yarı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş mücadelesinde Beşiktaş’a konuk olan MKE Ankaragücü, mücadeleyi 1-0 kaybetti. Mücadeleden sonra Ankragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

Mücadeleden sonra Tüpraş Stadyumu’nda basın açıklamasında açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu şu ifadeleri kullandı;

Önündeki süreçte ligte kalmayı hedefliceklerini bekirten Emre Belözoğlu; ‘‘İki ayaklı maçlar sonunda Ankaragücü ne yazık ki oyunun karşılığı olan finale kalamadı. Bundan dolayı çok üzgünüm. Takımım adına üzgünüm. Oyuncu grubunun tek yapması gereken Ankaragücü camiasına yakışır şekilde ligde kalarak sezonu bitirmek. Beşiktaş’ı tebrik ederim.” ifadelerini kullandı.

Kupa’da finali hak eden taraf olduklarını belirten Belözoğlu şu ifadeleri kullandı; ”Devamlı dibi yaşayıp oyunun karşılığını alamayıp oyunculara bunu anlatmak kolay değil. Bu sezonun sabırsızlıkla bitmesini bekliyorum. Benim için çok yorucu bir sene oldu. Devamlı oyuncuları ayağa kaldırmaya çalışmak onlar içinde kolay değil. Oyunlarının karşılığını alamıyorlar ama Futbol böyle bir oyun. Skor almak, geldiği zaman pozisyonu değerlendirmek gerekiyor. Bence finali hak eden taraftık.” dedi.

Beşiktaş’ın orta sahasının merkezinin çok güçlü olduğunu belirten Emre Belözoğlu, ”Oyunun kurulumunu belirlerken üzerinden savunma arkasında koşularla ya da diğer bağlantılarla yapmaya çalıştık. Merkezde bazen doğaçlama oyuncuların kendi tercihi olabiliyor. Bu da benim sorumluluğum. Bir mağlubiyeti bir oyuncu üzerine hiçbir zaman yüklemem.’‘ şeklinde konuştu.

Emre Belözoğlu ayrıca, kendisine ve oyuncularından Atakan’a edilen küfürlerle ilgili soruyada şu cevabı verdi; ”Benim sözlerimin bu ülkede çok değeri var ya da yok bilmiyorum herkesin annesi var. Beşiktaş taraftarları evlerine gittiğinde annelerinin ellerini öpebilirler. Ben bu ülke için 100’den fazla A Milli Takım forması giydim. Canları sağ olsun demeyeceğim ama benim yerime annelerinin ellerini öpebilirler. ” sözlerini sarf etti.