Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emeklilerin Bayram İkramiyesi Nisan’ın 2’si ve 5’i Arasında Yatacak!

Emekilerin bayram ikramiyesi ödemeleri, Ramazan Bayramı öncesinde yani 2 Nisan ve 5 Nisan tarihleri ıarasında yatırılacak.

Emekilerin bayram ikramiyesi ödemeleri,

Emekilerin bayram ikramiyesi ödemeleri, Ramazan Bayramı öncesinde yani 2 Nisan ve 5 Nisan tarihleri ıarasında yatırılacak.

Çalışma ve sosyal Güvenlik  Bakanı VedatIşıkhan, sosyal medya X hesabından müjdeyi verdi. Bakan Işıkhan milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği tarihi verdi.

BAKAN IŞIKHAN TARİHİ VERDİ

Bakan Işıkhan yapmış olduğu açıklamada, ”Emekli vatandaşlarımızın bayram ikramiyesi ödemeleri Raman Bayramı öncesinde 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacaktır.” açıklamasını yaptı.

17 ve 18’inde Alanlara 2 Nisan’da Ödeme Yapılacak

4 (a) (SSK) kapsamında gelir ve aylık alanlardan ödeme günü ayın 17 ve 18’i olanlara 2 Nisan’da, 19, 20, 21, 22’si olanlara 3 Nisan’da, 23, 24, 25, 26’sı olanlar ise 4 Nisan tarihlerinde ödemelerini alacaklar.

Emekli Sandığı Ödeme Tarihi Belli Oldu

Ayrıca Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre 4 (c) (Emekli Sandığı) kapsamında her ayın 1 ile 5’i arasında aylık alanların ödeme günü; 1 ve 2 olanlara 2 Nisan, 3, 4 ve 5 olanlara aylıkları ile birlikte aynı günde olmak üzere 3-5 Nisan tarihleri arasında bayram ikramiyesi ödemesi yapılacak.