Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ekrem İmamoğlu, Devlet Bahçeli’ye Ne Cevap Verdi?

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin,

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, “Ara sıra, keyfi yeterse, boş zamanlarında İstanbul’a uğrayan Büyükşehir Belediye Başkanı’nı evine göndereceğiz.” sözlerine İstanbul Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, “Ben evimdeyim zaten. Belki başkalarıyla karıştırıyordur. Bizi takip etsinler ve izlemeye devam etsinler. “diyerek cevap verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde MHP lideri Devlet Bahçeli’nin “Ara sıra, keyfi yeterse, boş zamanlarında İstanbul’a uğrayan Büyükşehir Belediye Başkanı’nı evine göndereceğiz.” sözlerine yanıt olarak, “Ben evimdeyim zaten. Belki başkalarıyla karıştırıyordur. Bizi takip etsinler ve izlemeye devam etsinler.” diyerek cevap verdi.

BASIN TOPLANTISINDA SORULAN SORULARA VERDİĞİ CEVAPLAR;

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenler’de İSKİ Yenikapı Havzası Yatırımlarının temel atma törenine katıldı. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan İmamoğlu, sorulan sorulara şu şekilde cevap verdi.

Muhabir: Az önce 16 milyon İstanbullunun oyuna talip olduğunuzu söylediniz. Önceki gün de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin grup toplantısında mesajları oldu. “Mahşeri vicdan da ızdırap halini alan kayıp yıllar son buluyor olacak. Boş zamanlarında İstanbul’a uğrayan Belediye Başkanı’nı evine yollayacağız.” dedi bir cevabınız olacak mı?

İmamoğlu: Ben evimdeyim zaten. Belki başkalarıyla karıştırıyordur, ben tabi o sözlere hiç bir zaman cevap vermedi. Evimdeyim, evimde çok çalışıyorum. Bugün de evimin esenler bölümündeyim. Bizi takip etsinler, izlemeye devam etsinler.

Bir başka muhabir: Peki İyi Parti Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu’nun bugün basın toplantısına yansıyan bir demeci oldu. “CHP’nin yönetimdeki değişimi bizim kararımızda bir değişikliğe neden olmayacak. 81 ilde aday çıkarma kararımız devam ediyor” dedi. Bu ittifakla ilgili bir açıklama yapmak ister misiniz?

İmamoğlu: Olabilir hiç bir siyasi partinin kendi iç konuşmalarını yada yorumlarını ben bir karşı yorum olarak önüme koyup, buna sizinle konuşmam, doğru da bulmam, etik de değil, işim de değil ayrıca. Ama ben iddiayla, ısrarla diyorum ki geçmiş dönem ittifakımız olan ve hala aslında o ittifakın bir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu olarak söylüyorum ki son ana kadar ittifak hem siyasi olarak ama aynı zamanda toplumun tabanında ittifakı kurma konusunda çok iddialı birisiyim ve bu konudaki iddiamı da son ana kadar devam ettireceğim. Gönül ister ki başta, tabanda bir ittifak sonra da siyasi olarak bir üst ittifak kurulsun. Ama bir tarafı eksik kalırsa da ben en önemsediğim şey milletin gönlünde kuracağımız büyük ittifaktır. Ben ona talibim ve bu ittifakın içerisinde sadece birkaç siyasi parti yok hangi siyasi görüşte olursa olsun benim gönlümdeki ittifakın tarifini söylüyorum İstanbul’da yaşayan 16 milyon insanımızın başta çocuklarının, evlatlarının, gençlerimizin bir Ekrem abi, bir Ekrem başkanı yada onların tabiriyle bazen ben de gülerek duyuyorum eko başkanı olmaya talibim. Burada da kimseyi ayırt etmiyorum bir birinden. Bu büyük ittifakı kuracağımıza da inanıyorum.