Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dzeko’dan Süper Kupa Maçı Açıklaması!

Fenerbahçe’nin tecrübeli golcüsü Edin Dzeko, Galatasaray ile oynayacakları maç öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin tecrübeli golcüsü Edin

Fenerbahçe’nin golcü ismi Edin Dzeko Galatasaray ile oynayacakları süper Kupa mücadelesinden önce basın açıklamasında bulundu.

Edin Dzeko’nun satır başları:” Takım olarak iyi durumdayız. Geçen sene İnter ile burada Milan’a karşı bir kupa kazanmıştım. İki iyi takımın mücadelesi olacak. Umuyorum ki Kadıköy’deki oyunumuzdan daha iyi oynayacağız.” dedi.

Açıklamalarına devam eden golcü oyuncu:” Çok uzun bir kariyere sahibim ve birçok kupa kazandım. Ancak kaybettiğim birçok kupa da var. Futbol böyle bir şey. Umuyorum yarın Fenerbahçe ile ilk kupamı kazanırım. Biz yarın neyi beklediğini biliyoruz. Galatasaray’a saygı duyuyoruz ama maça iyi hazırlandık. Umuyorum ki yarın en iyimizi ortaya koyup kupayı kazanacağız.” ifadelerini kullandı.

Kupayı kazanmak istediklerini belirten Dzeko:” Bizler için en büyük motivasyon kupa. Bizler de elbette bu motivasyonla sahada olacağız. Tek isteğimiz kupayı kazanmak.” sözlerini sarf etti.

Icardi’yi Tanıyorum

Dzeko, geçtiğimiz gün derbide Icardi ile yaşadığı olayı:” Mauro ile ilgili olarak.. Sahada olan sahada kalmalı. Mauro’yu İtalya’dan da tanıyorum. İnsanlar maalesef aramızda bir problem varmış gibi yansıtmaya çalışıyorlar ama öyle bir şey söz konusu değil. Sahanın içerisinde çok fazla duygu vardır. Bu duygularla hareket edersiniz. Bu duygularla mücadele edersiniz. Bu olayalar futbolun bir parçasıdır. Her futbolcu kazanmak ister. Sahadea olan sahada kalır, arkadaşlık devam eder.” şeklinde konuştu.