Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dursun Özbek’ten Karaborsa Bilet İddialarına Cevap !

Dün Galatasaray’da basına kapalı gerçekleştirilen olağanüstü divan kurulu toplantısında bilet satış ve devir işlemlerinde yapıldığı iddia edilen usulsüzlükler konuşuldu. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in bu tür iddiaların Florya projesini durdurmak için ortaya attığını belirttiği aktarıldı.

Dün Galatasaray'da basına kapalı

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, RAMS Park’ta basına kapalı yapılan olağanüstü divan kurulu toplantısında son dönemde ortaya atılan iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu.

ÖZBEK’İN AÇIKLAMASI

Başkan Durusn Özbek’in karaborsa iddialarının Florya projesini engellemek için ortaya attığını söyledi. Özbek’in toplantıda,” Karaborsa iftiraları Florya projesini durdurmak için atılmış bir düzenekten ibarettir.” dediği belirtildi.

“USULSÜZLÜK İNCELEMESİ BAŞLATTIK”

Dursun Özbek’in ayrıca olağanüstü divan kurulu toplantısındaki konuşmasında, “Elinde bilgi ve belge olan herkesi kulübe başvurmaya davet ettik. Bağımsız bir denetim firmasından usulsüzlük incelemesi başlattık. SPK nezdinden tahkikat için başvuruda bulunduk. Denetim kurulumuz soruşturma başlattı. Ve ben bizzat İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek suç duyrusunda bulundum.” dediği aktarıldı.