Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dursun Özbek’ten Açıklamalar!

Galatasaray Başkanı Durusn Özbek, Galatasaray Futbol A Takımı forma sol kol sponsorluk anlaşmasının imza töreninde açıklamlarda bulunuyor.

Galatasaray Başkanı Durusn Özbek,

Galatasaray Başkanı Durusn Özbek, Galatasaray Futbol A Takımı forma sol kol sponsorluk anlaşmasının imza töreninde açıklamlarda bulunuyor.

Dursun Özbek’in açıklamaları şu şekilde:

Dursun Özbek: “Bugün akşam saatlerinde Süper Lig’in yeni sezonunu stadımızda açacağız. Son iki senelik başkanlık dönemimde mümkün olduğunca söylediklerime değil başardıklarımla konuşmayı tercih ettim. Bazı şeylere dur demenin zamanı geldi.”

Dursun Özbek: ” Bugün itibarıyla Galatasaray’a zarar vermeye çalışan bu ahlaksızlara tolerans göstermeyeceğini söylüyorum. Saklanmayın masaların altına kendinizi gösterin. Kuytu köşelerden siz çıkmazsanız, biz sizi oralardan çıkarmasını biz biliriz.”

Dursun Özbek: “Son dönemde özellikle sosyal medyadan beslenen, kirli bir yapının Galatasarayımız üzerinde oynadığı oyunları görüyoruz. Buradaki amacı sizlerle paylaşmam gerekiyor; tek bir amaç var, o da son iki sezonun şampiyonu Galatasaray’ın önünü kesmeye çalışmak! Galatasaray’ın yapmaya çalıştıklarını başarması halinde arada oluşacak uçurumun kapanması mümkün değil. İşte bu yüzden akılalmaz iftiralarla ve olmayacak yalanlarla saldırmaya başladılar! Bu başarıları engellemeye çalışacaklarını biliyorduk ama kıskançlığın bu noktaya geleceğini zannetmiyorduk. Olay sadece bana değil, kulüp çalışanlarıma yöneticilerime ve oyuncularıma saldırma, iftiralar atma, hadsiz açıklamalr göstermeyeceğimin bilinmesini istiyorum. buradan onlara şöyle sesleniyorum, masanın altından çıkan saklanmayın!”

Dursun Özbek: “Tüm bu kirli algılara karşı gerçekleri konuşmak istiyorum. sahaya çıkacak olan takımımız birbirlerinden değerli oyuncularla kurulu, son iki sezonun şampiyonudur. Puan rekoru kıran, istatistiklerde en önde gelen takım. Biz hocamızla birlikte kadroyu koruma kararı aldık. Takımımızın daha güçlü olması için 3 bölge belirledik. Transfer listesinin en üstündeki oyuncuları 3 Ağustos itibarıyla takımımıza dahil etmiş bulunuyoruz. Bunu herp birlikte yaptık. Transfer döneminin bitmesine 1 aydan fazla var. Bu takımla geçen sezonu şampiyon tamamladığımızda hedefimiz Avrupa demiştik, hedefimize devam ediyoruz. Başaracağımızdan kimsenin endişesi olmasın.”

“KÖTÜLÜĞÜ YENECEĞİZ”

Dursun Özbek: “Taraftarımıza seslenmek istiyorum. Bizimle aynı hedefin peşindesiniz. Hedefimize inanmaya devam edelim. Zor olacak ama başaracağız. Çünkü bundan önce başardık. İyi insanlar kötülüğe karşı her zaman kazanmıştır, yine de kazanacaktır. Galatasaray, seneye göğsünde 5. yıldızla taraftarlarımızla kucaklaşacak.”