Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dursun Özbek, “Ruhsatımızı Alacağız”

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Divan Kurulu Haziran Ayı Olağan Toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Divan Kurulu Haziran Ayı Olağan Toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

İşte Dursun Özbek’in açıklamaları:

“KİRLİ OYUNLARA SAHADA CEVAP VERECEĞİZ”

“2025 yılında 25. şampiyonluk yani 5. yıldız hedefimiz var. Buna hep birlikte ulaşacağız ve hep birlikte kutlayacağız. Bildiğiniz gibi A Milli Takımımız şu anda mücadelesini sürdürüyor. Koşullar ne olursa olsun bizim onlara destek olmamız lazım. Bunlar bizim çocuklarımız, sosyal medyanın yarattığı spekülasyonlarla bu çocukların morallerini bozmanın kine ne yararı var? Bu akşam kardeşlerimizin çok önemli bir maçı var. İnanıyorum ki kardeşlerimiz bu kirli oyunlara en iyi cevabını sahada verecektir.”

“RUHSATIMIZI ALACAĞIZ”

“Yetki istediğimiz maddelerin başında Galatasaray Adası geliyor. Geçtiğimiz dönemde kısmi olarak hizmete açtık ve iyi hizmet verdiğimizi düşünüyorum. Adanın tamamını bitiremedik henüz. Ruhsat sürecimiz devam ediyor. Ada olduğu için Boğaziçi İmar birçok talepte bulunuyor. Süreci bizzat yakından takip ediyorum, istedikleri bütün evrakları aşağı yukarı tamamladık. Ruhsatımızı alacağız.”

“AFTER PARTY ORGANİZASYONLARI VAR”

“Ruhsatsız bir iş yapmanın mümkünatı yok artık orada. Ayrıca iskelelerin de yenilenmesi lazım, onlar da çürümüş. Bu işler için iki firmayla sponsorluk görüşmemiz var. Amacımız önümüzdeki sezonu Ada’nın tamamı bitmiş bir şekilde açabilmek. İki etkinlik binası daha var içinde, bir kapalı restoran ve ‘after party’ gibi organizasyonların yapılabileceği bir salon.”

“BİLGİSİ OLAN HERKES GELSİN”

“Geçtiğimiz dönem itibarıyla farklı düşünceler ortaya çıktı. Gerçek seçim öncesi, gerek seçim sonrası bu konuşmalar devam etti. Sabah 9’dan akşama kadar kulüpteyim, kapım da açık duruyor. Kimin bu konuda fikri varsa lütfen gelsin. Amacımız aynı, Galatasaray’ın kursağına gidecek bir sistemle maksimum geliri lnasıl elde ederiz? Bilgisi olan herkesi davet ediyorum”

“BİR BASKETBOL SALONU YAPACAĞIZ”

“Stadın yanında 10-15 bin kişilik bir kapalı basketbol salonu projemiz var. İçinde ticari üniteler de olacak. Bir imar planı hazırladık ve sadece ufak bir bölümde bir işgalci var, tahliyesinin kısa sürede yapılması bekleniyor. O vadinin artık ‘Aslantepe Vadisi’ olarak anılmasını sağlayacak bir proje yapacağız”