Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dursun Özbek, ”İlkay Gündoğan Transferini Bitirin!”

Süper Lig şampiyonu Galatasaray,

Süper Lig şampiyonu Galatasaray, orta sahaya Lucas Torreira’nın yanına nokta atışı bir takviye planlıyor ve bu isimde Barcelona’da forma giyen İlkay Gündoğan. İlkay Gündoğan transferini bitirmekte kararlı olan Galatasaray başkanı Dursun Özbek, kurmaylarına talimatı verdi. İşte detaylar…

Süper Lig’de gelecek sezon yıldızlarla dolu bir kadro kurmak isteyen Galatasaray’da en önemli mevki orta saha olarak gözüküyor.

Galatasaraylı yetkililer bu mevki için ayrı ayrı dünya yıldızları ile görüşüyor. Fakat Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in gönlünde yatan tek bir isim var. Dursun Özbek’in hayallerini süsleyen oyuncu ise İlkay Gündoğan.

Geçtiğimiz sezonda nabız yoklanan fakat Manchester City’den Barcelona’ya transfer olan 33 yaşındaki tecrübeli futbolcuyu bu kez kadrosuna katmak isteyen Dursun Özbek, kurmayları ile yaptığı toplantıda bu transferi bitirmeleri için talimat verdi.

Gelecek sezon Süper Lig şampiyonluğu ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde başarılar için iddialı olmak istediklerini belirten Dursun Özbek, ”İlkay Gündoğan’ı bitirin” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’da transfer komitesi ile bir araya gelen Dursun Özbek, ”Ne gerekiyorsa yapın. İlkay’ı bu takımda istiyorum.” dedi.

İLKAY, GALATASARAY AÇIKLAMASI YAPTI

Deneyimli futbolcu İlkay, Galatasaray hakkında yaptığı açıklamada, ‘‘Annem hariç tüm aile Galatasaray taraftarıydı. Annem Fenerbahçe taraftarıydı ve bu nedenle evde zor zamanlar geçirdi. Galatasaray nevresimlerimde vardı.” ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray taraftarı olarak bilinen ve bunu her fırsatta dile getiren yıldız futbolcu İlkay Gündoğan’ın Barcelona ile sözleşmesi 2025’te sona eriyor. Deneyimli ort saha oyuncusu, EURO 2024’te Almanya milli takımının kaptanı olarak sahaya çıkacak.