Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dursun Özbek : ”Ali Koç’un Yanına Kalmaz ”

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray – Fernerbahçe derbisinde yaşananlar hakkında Sözcü’ye açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray – Fernerbahçe derbisinde yaşananlar hakkında Sözcü’ye açıklamalarda bulundu.

”MAYISLAR GALATASARAY’IN ”

”Galatasaray her maçını kazanmak için oynar. Eve küme düşme ve şampiyonluk hesapları yapabilir ama Galatasaray hiçbir zaman böyle aritmetik hesapların içinde olmaz. Bir tek amacımız var, sahaya çıkıp en iyi sonucu almak… Galatasaray en zor zamanlarında bir ‘Mayıslar bizimdir’ demiş ve bunu dost düşman herkese göstermiştir. Adnan Polat döneminde de  20.45’i ekleöiştir. Kurumsal yapı, sportif yapılanmamız değişir, başkanlarımız değişir ama mayıslar bizim kalır. Finallerin takımıyız. Bu pazar Konya’da final oynuyoruz, kazanacağız. Mayıslar bugün de yarında 100 yıl sonra da Galatasaray’ın olacak.”

”ALİ KOÇ’UN YAPTIĞI YANINA KALMAYACAK”

”Ali Koç ve yancılarının o gün yaptıkları eşkıyalık yanlarına kalmayacak, bunu söylemek istiyorum. Önce maçı izlemeye gelmekten imtina edin, sonra silahlı adamlarla, korumalarla boş stadı basmaya çalışın. Sahaya girip, insanlara saldırın. Böyle bir eşkıyalık olamaz! Kulübümüzün hukuki anlamda aynı gece jgirişimlerini yaptı. Nitekim, sonuçlarını da gördük. Ne gerekiyorsa en kuvvetli şekilde yapıp, süreci takip ediyoruz. Yakında bu eşkıyalığın-yapan kim olursa olsun yanına kalmayacağını göreceksiniz.”

”ALİ KOÇ SEÇİM MALZEMESİ YAPIYOR”

”Darp ettikleri arkadaşımız hastanede yatıyor. Bu durumun bile seçim malzemesi yapıyor olması son derece rahatsız edici. Biziö birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor. Bu konuda da konuşacaklarım var ama camiamızın konsantrasyonunu bozmaktan kaçınıyorum. Zamanı gelince biz de konuşacağız.”

”DERBİYİ KAYBETMEYİ BEKLEMİYORDUK”

”Derbiyi kaybetmeyi beklemiyorduk. Galatasaray hiçbir maçı kaybetmeyi beklemez. Ama futbolda her sonuç var. Olayı bir maç üzerinden değerlendirmek yanlış olur. Galatasaray ‘winner’ bir takımdır. Kimse merak etmesin, şampiyon biz olacağız.”