Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dursun Özbek, 5. Yıldız İçin Söz Verdi : İşte Detaylar !

Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasında Galatasaray konuk olduğu Konyaspor’u 3-1 yendi ve Süper Lig’de şampiyonluğunu ialn etti. İstanbul’a dönerken Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ”Bu gece çok mutluyuz. Bir hafta gecikmeyle de olsa şampiyonluğumuzu kutlamaya başladık” ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig'in 38.

Lig’de şampiyonluğunu ialn etti. İstanbul’a dönerken Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ”Bu gece çok mutluyuz. Bir hafta gecikmeyle de olsa şampiyonluğumuzu kutlamaya başladık” ifadelerini kullandı.

 

Havalimanı’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dursun Özbek; ‘‘ Bu gece çok mutluyuz. Birhafta gecikmeyle de olsa şampiyonluğumuzu kutlamaya başladık. Bütün taraftarlarıma bu şampiyonluğun hayırlı olmasını, önümüzdeki sene de 25. şampiyonluk ve 5 yıldız için hazırlıklı olmalarını istiyorum. Çok güzel bir geceydi, iyi bir maç oynadık. Taraftarımızı ve Galatasaray’ı sevenleri mutluluğa boğduğumuz için de sevin.liyiz. Şampiyonluğu doya doya kutlasınlar, İstanbul’u sarı-kırmızıya boyasınlar .” dedi.