Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dünya Basınında Trabzonspor – Fenerbahçe Maçındaki Olaylar !

Trendyol Süper Lig’in 30. hafta kapanış maçında Trabzonspor ezeli rakibi Fenerbahçe’yi konuk etti. MKarşılaşmayı .konuk takım Fenerbahçe 3-2 kazanamyı başardı. Ancak müsabakadan sonra yaşanan büyük olaylar dış basında büyük yankı buldu. Avrupa’nın öne gazeteleri, Trabzonspor – Fenerbahçe maçındaki yaşanan olayları değerlendirdi.

Trendyol Süper Lig'in 30.

Portekiz A Bola Gazetesi; ”Trabzonspor – Fenerbahçe mücadelesinde Türkiye’de kaos.”

Almanya’dan Kicker: ”Türkiye’de skandal: Trabzonspor taraftarları sahaya hücum edip, Fenerbahçe oyuncularına saldırdı. Geçmişte Türk futbolu benzer olaylarla olumsuz manşetlere çıkmıştı. Hakem Meler’e geçen Aralık ayında oynanan maçta Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca saldırmıştı. Koca’ya federasyondan ömür boyu men cezası verilirken, yaşananlar üzerine Süper Lige’e ara verilmişti.”

Fransa’dan RMC Sport: ”Türkiye: Saha işgalinin ardından Trabzonspor’da inanılmaz şiddet içeren kaos sahneleri.”

İtalya’dan Tuttosport: ”Türkiye’de Fenerbahçelilere saldırı saçmalığı: Ne oldu? Türkiye ligi inanılmaz şiddet sahneleri. Trabzonspor taraftarının saha ortasında futbolculara saldırısı”

Frasa’dan Foot Mercato: ”Bright Osayi-Samuel tehlikeli bir taraftarı etkisiz hale getirdi.”

İtalya’dan Calcio Mercato; ”Türkiye, Trabzonspor – Fenerbahçe maçında cinnet sahneleri. Batshuayi ve Osayi rakip taraftara yumruk attı. Unutulmayacak bir sonla biten ve Türkiye Ligi stasyumlarındaki yangın şiddet temasını güçlü bir şekilde geri getiren bir maç. Chelsea’nin eski forvet oyuncusu Michy Batshuayi’nin belirleyici golüyle Trabzonspor’un sahasında elde ettiği heyecan verici 3-2’lik galibiyet, ev sahibi takımın bazı taraftarlarının hakemin son düdüğü sonrası talihsiz tepkisine neden oldu.”

Hollanda’dan Telegraaf: ”Türkiye’de işler yine ters gidiyor. Holiganların sahaya hücum etmesinden sonra Michy Batshuayi karete vuruşunu yapıyor.”

İngiltere’den The Sun:” Chelsea’nin eski futbolcusu (Michy Batshuayi) taraftara dönerek tekme atarken kaotil maçta yüzlerce taraftara Fenerbahçe takımına saldırmak için sahaya girdi. Başka bir tanıdık isim (Bright Osayi-Samuel), yöneticiler bile taraftarlara çatışırken , bir saha işgalcisini yere serdi.”

İspanya’dan Sport: ‘‘Fenerbahçeli oyuncular ve taraftarlar Türkiye’de sahada kavga etti ve birbirlerini yumrukladı. Maçın bitiş düdüğünün ardından sahada zaferlerini kutlayan Fenerbahçeli futbolcular Trabzonsporlu taraftarların saldırısına uğradı.”