Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Donald Trump’tan Gövde Gösterisi !

ABD’nin eski başkanı ve

ABD’nin eski başkanı ve ABD seçimleri için Cumhuriyetçilerin başkan adayı olan Donald Trump, suikast girişiminin ardından ilk kez halk karşısına çıktı. Milwaukee’de düzenlenen Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi’ne katılım sağlayan Trump, alkışlar ve çığlıklarla karşılandı.

Geride bıraktığımız günlerde Pensilvanya’da düzenlenen mitingde suikasta uğrayan Donald Trump, Milwaukee’de düzenlenen Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi’ne katıldı.

Kongrede bulunan katılımcılar Trump’ı alkışlar ve çığlıklar ile karşılarken, eski Başkan da gülümseyerek katılımcıları selamladı. Kulağında bandajla kongreye katılan Trump’ın yanında bugün açıkladığı başkan yardımcı adayı J.D Vance de yer aldı.

ESKİ BAŞKAN TRUMP’A SUİKAST GİRİŞİMİ

ABD’nin eski başkanı Trump, cumartesi günü Pensilvanya’da düzenlenen mitingde kürsüden destekçilerine hitap ettiği sırada silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırıda mitinge katılan 1 kişi ölmüş, 2 kişi de yaralanmıştı. ABD Gizli Servis Ajanları, miting alanının dışındaki yüksek bir yerden kürsünün bulunduğu noktaya birçok kez ateş eden saldırganın etkisiz hale getirildiğini açıklamıştı. ABD Federasl soruşturma Bürosu (FBI), gerçekleşen bu saldırıyı suikast girişimi olarak tanımlamıştı.

Ayrıca FBI, bölgedeki incelemelerin ardından suikast girişiminde bulunan ve olay mahallinde öldürülen kişinin 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks olduğunu açıklamıştı.

SORUŞTURMALARDA YENİ BİLGİLERE ULAŞILDI

FBI Trump’a yönelik suikast girişimini düzenleyen 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks’un telefonundaki bilgilere erişim sağladı. “Saldırgana ait teknolojik cihazların incelemesi devam ediyor” açıklaması yapıldı. Ancak saldırganın yaptığı telefon görüşmelerinde ya da mesajlaşmalarında suikast girişiminin nedeni ya da saldırganın ideolojisine ilişkin bir bilgi ele geçirilemedi. Crooks’un aracı ve evindeki araştırmalar tamamlandı.