Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Devlet Bahçeli’nin İyi Parti Açıklaması!

MHP Genel başkanı Devlet

MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlerde CHP’nin yaptığı ittifak çağrısına olumsuz yanıt veren İYİ Parti’ye yönelik, “Bana kalırsa itiraf edilmemiş bir işbirliğini arka kapıda sürdürecekler. Hür be müstakil olarak seçimlere girme kararının siyasetin ve hayatın gerçekleriyle ters düştüğü açık. Çünkü İYİ Parti’nin mecali ve takati kalmadı. Günbegün eriyor. Sona geliyor ” dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP ile İYİ Parti’nin itiraf edilmemiş bir işbirliğini arka planda sürdüreceklerini belirterek, “Hür ve müttefik olarak seçimlere girme kararının siyasetin ve hayatın gerçekleriyle ters düştüğü açık. Çünkü İyi Parti’nin mecali ve takati kalmadı. Günbegün eriyor, sona geliyor” ifadelerini kullandı.

“İYİ PARTİ’NİN KUMANDA ODASI CHP’DİR CHP’NİNKİ DE HEDEP’TEDİR”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İYİ Parti’nin CHP’den gelen yerel seçimde işbirliği teklifini reddetmesi üzerine “Mecburen CHP’yle irtibat kurdular. Arkasından da işbirliği teklifini reddettiler.

Biz bu tiyatroları çok izledik, klişeleşmiş sözleri çok duyduk. İYİ Parti ile CHP arasında simbiyotik (iki canlının tek bir organizma gibi birbirleriyle yardımlaşarak bir arada yaşamaları) bir ilişki var. İYİ Parti’nin kumanda odası CHP’dedir. CHP’ninki de HEDEP’tedir.

“İYİ PARTİ’NİN MECALİ VE TAKATİ KALMADI GÜNBEGÜN ERİYOR!

Bazı İYİ Parti yöneticileri, kurumsal işbirliğini doğru bulmadıklarını, ama Yavaş ile İmamoğlu’nu ayıracaklarını ifade ediyorlardı. Bana kalırsa itiraf edilmemiş bir işbirliğini arka kapıda sürdürecekler. Hür ve müstakil olarak seçimlere girme kararının siyasetin ve hayatın gerçekleriyle ters düştüğü açık. Çünkü İYİ Parti’nin mecali ve takati kalmadı. Günbegün eriyor. Sona geliyor.” ifadelerini kullandı.