Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Devlet Bahçeli, Mehmet Şimşek’e Sert Çıktı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye vatandaşlarına ”yerel halk” olarak tanımlayan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e sert tepki gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye vatandaşlarına ”yerel halk” olarak tanımlayan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e sert tepki gösterdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, geçtiğimiz günlerde ABD’de, IMF Bahar Toplantıları kapsamında katıldığı panelde Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarını ”yerel halk” olarak tanımlamıştı ve eleştirilmişti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  dolayısıyla mesaj yayınlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, isim vermeden Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e tepki gösterdi.

Devlet Bahçeli’nin mesajı şu şekilde;

”Ülkemizi fiilen işgal altından gösterme provalarını hazmetmek mümkün değildie. Türk milletini ”yerel halk” ifadesiyle değersizleştirmeye hizmet eden müfsit zihniyetin, son güblerde maruz kaldığımız skandalların asıl sorumlusu olduğunu hiç kimse inkar edemeyecektir.”

Küresel emperyalizmin tasallut ve telkini iç huzur ortamını zedelemek suretiyle faal halde bulunan terör sevicilere boyun eğmek serpilen hıyaneti özgürlük ve demokrasi çerçevesinde normalleştirip yumuşatmak, bilinmelidir ki, milli felakete çanak tutmak, devlete ve millete kast etmektir.”

”AZİZ MİLLETİMİZ İNFİAL HALİNDEDİR”

Devlet Bahçeli, ”Ay yıldızlı bayrak bağımsızlığımızın simgesi, İstiklal Marşı hürriyet namusumuzun, birlik ve beraberlik hissiyatımızın manzum seslenişidir. Bunlara lim karşı geliyorsa, bunlarla kimlerin sorunu varsa, mutlak surette hukukun amie hükümleri işletilerek hesaba çekilmelidir. Gelişmeler karşısında aziz milletimiz infial halindedir.”

”BEDEL ÖDEMELERİ HAYAT MEMAT KONUSUDUR”

”Türk bayrağını kabullenemeyen şerefsizlerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından derhal çıkarılması, mallarına-mülklerine el konulması, bunun yanında DEM Parti hakkında kapatma davasının açılarak bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıklşarının kaldırılması, müfettiş görevlendirilmesiyle oyalanmaktan ve zamana oynamaktan vazgeçilmesi tarihe, ecdada, vatana ve millete namus borcudur.”

”Türkiye Cumhuriyeti’ni sömürge ülkesi veya çadır devleti görenlerin taşıdıkları sorumluluk ne olursa olun bedel ödemeleri hayat memat konusur.”