Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Derbide Futbolcunun Başına Bıçak İsabet Etti !

Kolombiya ligi’nin 18. haftasında oynanan Medellin – Atletico Nacional derbisinde çok korkunç bir an yaşandı. Müsabakada Atletico Nacional forması giyen Pablo Ceppelini’nin başına trübünden atılan bir bıçak isabet etti.

Kolombiya ligi'nin 18. haftasında

Bu hafta Kolombiya Apertura Ligi’nin 18. haftasında oynanan Medellin – Atletico Nacional derbisinde müsabaka 2-2 eşitlikle tamamlandı. Ayrıca derbinin uzatma anlarında korkunç bir an yaşandı.

ATILAN BIÇAK OYUNCUYA İSABET ETTİ

Karşılaşmanın 90+2. dakikasında tribünlerden fırlatılan bıçak, Atletico Nacional forması giyen Pablo Ceppelini’nin kafasına isabet etti.

Pablo Ceppelini, korner kullanacağı sırada trübünlerden atılan buçak kafasına isabet etti ve sağlık ekipleri oyuncuya müdahale ederken maçın hakeminin maçı durdurması dikkat çekti.

Yapılan açıklamalarda Pablo Ceppelini’nin başına gelen bıçağın şans eseri sap kısmının oyuncuya temas ettiği bildirildi.

”ENDİŞELENMEYİN”

Mücadeleden sonra açıklama yapan Ceppelini, ”Maçın tatil edileceğini düşündük. Kafamda şişlik ve kan vardı ama dikişlik bir durum yok endişelenmeyin.” ifadelerini kullandı.