Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

Denizli Tavas’da Kutlama Yapan Partilileri Balkon Taşıyamayıp Çöktü: 18 Yaralı

Denizli‘nin Tavas ilçesinde yerel seçimleri kazanan CHP seçmenleri ve yöneticileri ilçe binasındaki balkona çıktı. Kalabalığı taşıyamayan balkonun çökmesi sonucunda 3’ü ağır 18 kişi yaralandı.

BALKON KALABALIĞIN ÜZERİNE DÜŞTÜ, 3’Ü AĞIR 18 KİŞİ YARALANDI

Yerel seçim sonuçlarının açıklanmaya başlamasından bir süre sonra seçimi Denizli’nin Tavas ilçesinde önde götüren CHP Belediye Başkan adayı Kadir Tatık ve seçmenleri parti binasının önünde toplanarak kutlama yapmaya başladı. Seçim zaferini kutlamaları devam ederken bir grup ikinci kattaki parti binasına çıkarak balkonu doldurmaya başladı. Ağırlığı daha fazla taşıyamayan balkonlardan birisi üzerindekilerle birlikte çöktü. Kalabalığa düşen balkonun üstünde ve kalabalığın içinde bulunan 3’ü ağır olmak üzere 18 kişi yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILARAK TEDAVİ ALTINA ALINDI

İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Seçim kutlamalarının sonlandırılması ve yaralıların tahliye edilmesinin ardından parti binasının çöken balkonu iş makinesi tarafından güveli bir şekilde yıkılarak molozları kaldırıldı.

DİĞER VİDEOLAR