Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEM Partili Ahmet Türk’ten Olay CHP Açıklaması !

DEM Parti’nin mardin Büyükşehir

DEM Parti’nin mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Ahmet Türk, KRT TV’de gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu ve Ahmet Türk açıklamasında;” Kemal kılıçdaroğlu’nun Kürt sorununu çözeceğine inancımız yoktu. Bugün de yok. CHP bu kadar muazzam bir sorunu çözecek kabiliyette değil. Bugün bir lider yok orada. Çözmek isterse Erdoğan çözer, çünkü o lider.” ifadelerini kullandı.

DEM Parti’den Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Ahmet Türk,  KRT TV’de gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz 14 – 28 mayıs seçimleri hakkında konuşan Ahmet Türk;” Kemek kılıçdaroğlu’nun Kürt sorununu çözeceğine inancımız yoktu. Bugün de yok. CHP bu kadar muazzam bir sorunu çözecek kabiliyette değil. Bugün bir lider yok orada. Çözmek istese Erdoğan çözer, çünkü o lider.” sözlerini sarf etti.

” CHP’de Kürtleri Kucaklayacak Bir Sistem Yok ”

Açıklamalarına devam eden Ahmet Türk;” CHP’yi destekledik ama Kürt sorununu çözecek irade ve liderlik orada yok.” iafdelerini kullandı ce CHP içerisinde Kürtleri kucaklayacak bir sistemin olmadığını söyleyen Türk;” Sayın Özgür Özel demokratik bir insan ama parti içinde Kürtleri kucaklayacak, hah ve özgürlüklerini sahiplenecek bir yapının CHP’de olduğunu düşünmüyorum.” dedi.

” Başak Demirtaş’ın Tutumu Doğruydu ”

İstanbul Belediye Başkan Adaylığından vazgeçen Başak Demirtaş içinde konuşan Türk:” Başak Demirtaş’ın tutumu bence doğruydu. Partiyi sahiplenecek bir tavır gösterdi. Burada önemli olan Türkiye’nin her yerinden aday çıkarılması konusunda bir mesajdı.” dedi.