Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CZN Burak ve Babası Neden Yargılanıyor?

CZN Burak olarak bilinen

CZN Burak olarak bilinen Muhammed Burak Özdemir ile Babası ‘Kentsel Sit Alanı’ içerisinde bulunan yerde izinsiz yapı yaptıkları gerekçesiyle 5’er yıla kadar hapis talebiyle yargılanıyor.

CZN Burak olarak bilinen Muhammed Burak Özdemir ve babası ‘Kentsel Sit Alanı’ içerisinde bulunan yerlere izinsiz yapı yaptıkları gerekçesiyle 5’er yıla kadar hapis talebiyle yargılanıyor. Muhammed Burak Özdemir savunmasında “Babam tadilata geçildiğini, tüm izinleri aldığını söylemiştir. Benim tadilata ilişkin herhangi bir eylemim yoktur.” dedi.

 

CZN BURAK’IN SAVUNMASI

CZN Burak olarak bilinen Muhammed Burak Özdemir duruşmada yaptığı savunma şu şekilde;

“Konuyla babam ilgileniyordu. Bana tadilata geçildiğini, tüm izinleri aldığını söylemiştir. Benim tadilata ilişkin herhangi bir eylemim yoktur. Babamın Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu’ndan izin alıp almadığını bilmiyorum, bana gerekli izinleri aldığını söylemişti. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum. Beraatımı isterim.

Ara kararı açıklayan mahkeme, eksik hususların giderilmesine hükmederek duruşmayı erteledi.

SALON ÖNÜNDE AÇIKLAMA YAPTI

Duruşmanın ardından duruşma salonu önünde açıklama yapan Özdemir yaptığı açıklamada, “Bizim restoranın inşaatıyla alakalı ifadelerimizi verdik. Restoranda oturan, yan tarafındaki bina şikayet etmiş inşaat yapılmış diye ama onarım yapılmış sadece. İfademizi verdik gidiyoruz” ifadelerini kullandı.