Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Neden Suudi Arabistan?” sorusuna Büyükekşi’nin Yanıtı!

Rıdvan Dilmen, Süper Kupa

Rıdvan Dilmen, Süper Kupa krizi öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile TFF Başkanı Büyükekşi arasında geçen diyaloğu anlattı. Dilmen’in anlattıklarına göre Erdoğan’ın “Türkiye varken neden Suudi Arabistan’da oynuyoruz” sorusuna Büyükekşi’nin “Ben kulüplere sordum. 4 milyon dolar para var, kazanan ve kaybeden şu kadar alacak dedim. Kulüp başkanları da kabul ettiler” şeklinde yanıtın verdiğini belirtti.

https://www.dailymotion.com/video/x8r1bv6

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanması planlanan Süper Kupa finalinin iptal edilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, Süper Kupa maçının oynanacağı yerin kararlaştırıldığı gün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TFF Başkanı Büyükekşi ile bir yemekte karşılaştığını belirtti. cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükekşi’ye “Türkiye varken neden Suudi Arabistan’da oynuyorsunuz?” diye sorduğu Büyükekşi’nin de “Ben kulüplere sordum. 4 milyon dolar para var, kazanan ve kaybeden şu kadar alacak dedim Kulüp başkanları da kabul ettiler” yanıtını verdiğini açıkladı.

“TÜRKİYE VARKEN NEDEN SUUDİ ARABİSTAN’DA OYNUYORSUNUZ?”

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanması planlanan Süper Kupa finalinin iptal edilmesinden önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TFF başkanı Büyükekşi ile bir yemekte karşılaştığını belirten Rıdvan Dilmen, cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükekşi’ye “Türkiye varken neden Suudi Arabistan’da oynuyorsunuz?” diye sorduğunu belirtti.

“KULÜP BAŞKANLARI DA KABUL ETTİLER”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sorusuna TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin “Ben kulüplere sordum. 4 milyon dolar para var, kazanan ve kaybeden şu kadar alacak dedim Kulüp başkanları da kabul ettiler” dediğini söyledi.