Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Su Seferberliği Çağrısı!

cumhurbaşkanı Erdoğan toplu açılış

cumhurbaşkanı Erdoğan toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, su seferberliği çağrısı yaparak, “İnsanlık olarak suyu, toprağı, havayı, yeşili, ormanı bir emanet değil de mülkü gibi gören anlayışın sebep olduğu zararın bedelini ödüyoruz” diyerek, eğer erken tedbir almazsak önümüze çıkacak faturanın daha da kabaracağını açıkladı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nce 369 tesisin toplu açılış törenine katıldı. Açılış töreninde açıklamalarda bulunan Erdoğan su seferberliği çağrısı yaparak, “Önlem almazsak faturası ağır olacak” dedi.

 CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN KONUŞMASI ŞU ŞEKİLDE

“Tüm insanlık olarak suyu, toprağı, havayı, yeşili, ormanı bir emanet değil de mülkü gibi gören anlayışın sebep olduğu zararın bedelini ödüyoruz. Şayet bu konuda erken tedbir almazsak önümüze çıkacak faturanın daha da kabaracağı anlaşılıyor. Türkiye olarak bu anlayışla iklim değişikli ile mücadele çabalarına aktif destek veriyor, tüm süreçlerde öncü rol üstleniyoruz.

Birleşik Milletler nezdinde bir marka haline gelen sıfır atık projemiz ile özellikle toprağın ve suyun en büyük düşmanı olan plastik atıklar sorununa kalıcı çözüm yolları bulmaya çalışıyoruz. İnşallah 2053 yılı itibariyle net sıfır emisyon hedefine ulaşıncaya kadar çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz.”