Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum’dan 3 İl İçin Oy İstedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmalarına sahadan bu kez Erzurum’dan seslendi. Erdoğan konuşmasında: ”Hizmetlerin hız kesmeden devam etmesi için sizden güçlü bir destek bekliyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum’da düzenlenen mitingde Erzurumlu seçmenlerden İzmir, İstanbul ve Ankara için oy istedi.

Erdoğan: ”İstanbul’daki, Ankara’daki, İzmir’deki Erzurumlu kardeşlerimizi arayacaksınız değil mi? Onları sakın bir yanlışlık olmasın diye uyaracaksınız değil mi?” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Erzurum’dan öne çıkan konuşması;

”Her hanım kardeşimizin bir Nene Hatun yüreği taşıyan Erzurum için de destek azdır. 14 – 28 Mayıs seçimlerinde milletvekilliğinde yüzde 67, Cumhurbaşkanlığında yüzde 74 orasnında verdiğiniz destek için şükranlarımı sunuyorum. Seçim sonuçlarına bakarak anlıyoruz ki dadaş yine farkını, vefasını, sevdasını gösterdi.

Asırlarca ata yurtlarından gelen milyonlarca insanımızın girip kapısı Erzurum olmuştur. Ermeni çetelerin yaptıklarına karşı canını Erzurumlunun hikayesi birer destan olarak anlatılacaktır.” dedi.

31 MART MİLLİ İRADE BAYRAMI OLACAK

’31 Mart’ı milli irade bayramı haline getirmeye hazırmıyız? Bunun için çok çalışacağız, daha fazla koşturacağız.

Biz insanlarımıza ve şehirlerimizi bu güne kadar hep eser ve siyaset hizmetiyle gösterdik. Erzurum’a 173 milyar liralık kamu yatırımı yaptık. Erzurum depreme dayanıklı olacak. Bunun için bakanlıklarımızı harekete geçirdik. Hizmetlerin hız kesmeden devam etmesi için sizden güçlü bir destek bekliyoruz.

Tek parti kalıntısı zihniyet terör örgütü uzantılarıyla el ele vererek bekliyor. İstanbul’daki, Ankara’daki, İzmir’deki Erzurumlu kardeşlerimizi arayacaksınız değil mi? ,onları sakın bir yanlışlık olmasın diye uyaracaksınız değil mi? ”