Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Crystal Palace’den Zaha’ya Resmi Teklif Geldi!

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk’un gözünden düşen Wilfiried Zaha’ya ayrılık izni verildi ve Crystal Palace devereye girdi.

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü

/GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ

 

Son zamanlarda Galatasaray’da gösterdiği performansı bir türlü beğenilmeyen Wilfried Zaha için premier Lig’deki eski kulübü Crystal Palace resmen devreye girdi.

Geride bıraktığımız hafta Süper Kupa’da Beşiktaş’a 5-0’lık mağlubiyetin ardından yönetim ve teknik heyetle görüşen, ayrılık için izin alan Wilfried Zaha’nın İngiltere Premier Lig’e takrar dönmek istediği ortaya çıktı.

İngiliz basınından olan Telegraph’de çıkan habere göre, 31 yaşındaki tecrübeli oyuncunun üçüncü kez Crystal Palace’a döneceği duyruldu.

MAŞININ ÖDENMESİNİ İSTİYOR

Gene Telegraph’ta yer alan haberde; “31 yaşındaki oyuncu, geçriğimiz yaz kazançlı bir anlaşmaya serbest oyuncu olarak Galatasaray’a transfer oldu ve 12 ay sonra her iki taraf da onun b u yaz yeni seçenekler arayabileceği ve muhtemel hedefin Premier Lig olabileceği konusunda anlaştı.” ifadeleri yer aldı. Ayrıca Galatasaray’ın Zaha’nın maaşının karşılanması durumunda resmi imzaların atılabileceği vurgulandı.

Premier Lig ekibi Crytal Palace’ın, Zaha’nın kulübü tanıdığı ve Premier Lig’e hazır olduğu için maaşını ödeyerek bu transferi gerçekleştirmeye istekli olduğu belirtildi.

Ayrıca haberin devamında Zaha’nın kulüp başkanı steve Parish ve futbol direktörü Duugle Freedman tarafından sevildiğinin altı çizldi.