Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çorum’da Otomobil ile Ticari Araç Çarpıştı: 2 Ölü, 3 Yaralı

Çorum’da otomobil ile hafif

Çorum’da otomobil ile hafif ticari aracın çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan anne ve kızı hayatını kaybetti, yaralı 3 kişi ise hastaneye kaldırıldı.

Çoru7m-İskilip karayolunda otomobil ve hafif ticari araç çarpıştı. Feci kazada anne ve kızı hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

OTOMOBİL İLE HAFİF TİCARİ ARAÇ ÇARPIŞTI

Kaza, Çorum-İskilip karayolunun İskilip istikametinde meydana geldi. Nazlı Bakın’nın kullandığı otomobil ile Ahmet Altunaya idaresindeki hafif ticari araç Kızılırmak Köprüsü üzerinde kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada otomobil sürücüsü Nazlı Bakın ve kızları Elif ve Eylül Baskın ile hafif ticari araç sürücüsü Ahmet Altunaya ile yanında bulunan İsmail Başar yaralandı.

ANNE VE KIZI HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Olay yerine gelen ekipler yaralıları araçların içindeki sıkıştıkları yerden çıkarıp ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İskilip Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Nazlı Baskın ve kızı Eylül Baskın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.