Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocuğa Cinsel Organını Gösteren Kişi Ölesiye Dövüldü!

İstanbul’da bir parkta küçük

İstanbul’da bir parkta küçük yaşlarda bir çocuğa cinsel organını gösterdiği iddia edilen şüpheli çevredekiler tarafından fark edildi. Birçok kişi tarafından kovalanan taciz şüphelisi kaçmaya çalışsada bu kaçışında başarılı olamadı. Çevredekiler tarafından yakalanan şüpheli feci şekilde darbedildi.

İstanbul’un Fatih İlçesinde bir parkta oyun oynayan çocuğa, bir adam cinsel organını gösterdi. Durumu fark eden çocuğu ailesinin tepkisi üzerine çevredekiler tarafından dövülen şüpheli polis ekiplerine teslim edildi. Yaşanan o anlar kameralara kaydedildi.

AİLE TACİZİ FARK ETTİ

Yaşanan bu olay, geçtiğimiz hafta Fatih’teki Topkapı Parkı’nda meydana geldi. İddiaya göre, bir kişi parkta oyun oynayan küçük bir çocuğa cinsel organını gösterdi. Çocuğun ailesi ve çevredeki vatandaşların durumu fark ederek, şüpheliye tepki gösterdi.

TACİZCİYİ KOVALADILAR

olaydan sonra kısa süre içerisinde toplanan kalabalıktan kaçmaya çalışan şüpheli, kovalamacanın ardından yakalanarak darbedildi. Aldığı darbeler sonucu kanlar içerisinde kalan şüpheli, yere yığıldı.

DAYAKTAN SONRA AYAĞA BİLE KALKAMADI

Ayağa kalkmakta güçlük çeken şüpheliye, parktaki vatandaşlar tepki göstermeye devam etti. Yaşananlar kameralara yansırken, şüpheli olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi.