Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cenk Tosun’dan Flaş EURO 2024 Sözleri!

A Milli Takımımız, EURO 2024 sonrası ülkeye döndü. Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Milli futbolcu Cenk Tosun, flaş açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

A Milli Takımımız, EURO

A Milli Takımımız, EURO 2024 sonrası ülkeye döndü. Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Milli futbolcu Cenk Tosun, flaş açıklamalarda bulundu.

Cenk Tosun’un açıklamaları şu şekilde:

“UMUT OLDUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUZ”

Cenk Tosun: “Birlik, beraberlik üst düzeydi. Çok güzel bir turnuva geçirdiğimizi düşünüyorum. Gönüllerde tabii final oynamak vardı. Biz kendimizi öyle ayarlamıştık, gücümüz de vardı. Maalesef Hollanda maçında talihsiz bir yenilgi aldık. Yine de tüm ülkeyi sevince boğduğumuz için çok mutluyum. Türk olduğumuz için mutluyuz, ne mutlu Türküm diyene. Bu dünyada Türk olmak zordur. Sadece bir ülkeye karşı değil, tüm dünyaya karşı savaşmak zorundasın. Ama herkesi sevince boğduğumuz için, gençlerimize umut olduğumuz için mutluyuz.” dedi.

“BUNLAR SADECE FRAGMANDI”

Türkiye’nin genç ve yetenekli jenerasyona sahip olduğunu dile getiren Cenk Tosun, “İnşallah 2026 Dünya Kupası elemelerini güzel geçirip o turnuvada da olmak istiyoruz. Burada yaptıklarımız sadece fragmandı, inşallah bizim gençlerimiz  2026’da daha güzel işler yapacaktır.” ifadelerini kullandı.