Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Celtic Taraftarlarının Filistin Destekleri Hız Kesmeden Devam Ediyor !

İsrail’in Filistin’e aylardır düzenlediği

İsrail’in Filistin’e aylardır düzenlediği saldırıya karşılık olarak Celtic taraftarları tarihi bir duruş göstererek desteğini göstermeye devam ediyor.

İsrail’in Filistin topraklarına düzenlediği saldırılara destek gösteren Celtic taraftarları hız kesmeden desteğini sürdürmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerden Celtic kulübünün verdiği cezalar nedeni ile bir süre tribüne girme cezası alan Celtic taraftarları, Filistin’e destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Celtic maçlarında tribünde Filistin bayrakları, atkıları ve rozetleri ile destek gösteren taraftarlar, yaşanan bu zulmün son bulmasını istediler.

Celtic taraftarlarından olan Martin Flymn;” Kalbimize oldukça yakın bir konu. Benzer hayat tecrübelerimiz var. Celtic, kıtlıktan kurtulan insanlar tarafından kuruldu. Soykırım olarak da tanımlanabilir. İnsanlar açtı. Osmanlı’dan yiyecek gönderildi. Buna bağlı olarak İrlanda’daki bazı Futbol takımlarımızda hilal yer almakta.” ifadelerni kullandı.

Filistin’de yaşayan çocukların bir geleceği olduğunu vurgulayan Flymn; ” Hayatları boyunca mutlu ve güvende olmalarını, Celtic Park’a gelip futbol izleyebilmelerini istiyoruz. Burada maç izlesinler. Neden olmasın? Neden benim çocuğumla aynı imkanlara sahip olmasınlar ki? ” dedi.