Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut’tan Açıklamalar

Trendyol Süper Lig’in 27.

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Samsunspor konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 3-0 mağlup etti. Mücadeleden sonra Çaykur Rizespor teknik direktörü İlhan Palut’tan açıklamalar geldi.

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Samsunspor – Çaykur Rizespor’u konuk etti. Müsabakayı ev sahibi Samsunspor 3-0 kazanmayı başardı. Mücadeleden sonra Çaykur Rizespor teknik direktörü İlhan Palut mücadele hakkında açıklamalarda bulundu.

İlk yarı korner karambolünden gol yediklerini belirten Palut; ”Ondan sonra ilk yarı boyunca oyun dengede gitti. Biz de gol yapabilecek pozisyonları bulduk ama maalesef değerlendiremedik. İkinci yarı oyuna bazı hakemlerle özellikle ofanfis manada hareketlilik getirmeye çalıştıysak da bir şekilde bunun reaksiyonunu göremedik. Kaptırdığımız top ve bir penaltı sonrası da ortaya böyle skor çıktı. Maçın gelnelinde baktığınız zaman biz de pozisyonlar bulduk fakat sahada daha diri, daha fazla ikili mücadele kazanan ve daha fazla isteyen bir rakip karşısında mağlup olduk.” dedi.

Oyuncularının gerideyken reaksiyon göstermediklerini belirten Palut; ”Günün en büyük sorunu bizim açımızdan, skorda gerideyken göstermemiz gereken reaksiyonu gösteremeyişimiz ya da eksik gösterişimizdir. Zorlarsanız, forse ederseniz her şeyi denersiniz. Ama bazen olmaz, skor alırsınız. Bu normaldir ama bizde bu yoktu. Günün en azından benim adıma en çok düşünmem gereken, şapkamı önüme koymam gereken noktası bu idi. Son zamanlarda tebrik etmeye alıştık. Samsunspor’u da tebrik ediyorum.” sözleriyle noktaladı.