Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çalışan Emeklilere 5 Bin TL İkramiye Ödemesi Olacak Mı?

Çalışmayan emeklilere 5 bin

Çalışmayan emeklilere 5 bin TL ikramiye ödemesinin ardından oluşan tepkilerden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan çalışan emeklilere de ikramiye verilmesi için bakanlıklara ayrıntılı çalışması için talimat verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla geçtiğimiz günlerde çalışmayan emeklilere 5 bin TL ikramiye ödemesi verilmesi için talimat verilmişti. Ödemenin yatmasının ardından çalışan emekliler de 5 bin TL’lik ikramiye ödemesi almak için tepki göstermişti.

Artan tepkilerin ardından devreye giren Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışan emeklilere de 5 bin TL ikramiye ödemesi vermek için ilgili bakanlıklara ayrıntılı çalışma talimatı verdi.

SON KARAR CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A SUNULACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla konu ile ilgili çalışmayı Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında gerçekleştirilecek. Bakanlıklar gerekli kararı verdikten sonra son karar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayına sunulacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan onay vermesinin ardından çalışan emeklilerin hesaplarına 5 bin TL ikramiye ödemesi gerçekleşecek.