Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çalıntı Helikopter, Otelin Çatısına Düştü: 1 Ölü

Avustralya’da kimliği henüz belirlenemeyen

Avustralya’da kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin, çalıntı helikopterle yaptığı yolculuk felaketle sonuclandı. Uçüş izni bulunmayan helipkopter bir otelin çatısına düştü.  Helikopteri kullanan kişi hayatını kaybetti.

Avustralya’nın Queensland eyaletinde çalıntı bir helikopterin, eyalette bulunan bir otelin çatısına düşmesi sonucu kullanan pilot hayatnı kaybetti.

ABC News’ün yapmış olduğu habere göre, helikopterin sahibi Nautilus Aviatian şirketi, düşen helikopterin çalıntı olduğunu ve izinsiz uçuş gerçekleştirdiğini açıkladı. Queensland polisinden yetkili Shane Holmes, basına yapmış olduğu açıklamada, otelin çatısına düşen helikopterin pilotunun öldüğünü belirtti.

KİMLİĞİ BELİRLENEMEDİ

Açıklamalarına devaö eden Holmes, pilotun helikopteri çaldığını ve uçuş izni almadığını ve eyalette bulunan bir otelin çatısına düştüğünü, 400’ye yakın kişinin otelden tahliye edildiğini söyledi. Holmes, helikopterin pervanelerinden ikisinin koptuğunu ve pilotun kimliğinin henüz belirlenmediğini kaydederek, olay hakkındaki soruşturmanın sürdüğünü belitti.