Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pendikspor’dan Flaş Fenerbahçe Açıklaması !

Süper Lig’de Fenerbahçe’ye konuk olan Pendikspor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, müsabakada gördüğü kırmızı karttan dolayı maç sonu yardımcı antröenör Eren Şafak açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'de Fenerbahçe'ye konuk

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe konuk ettiği Pendikspor’u 4-1 mağlup etmeyi başardı. Ancak mücadeleden sonra Pendikspor cephesinde mağlubiyet sonrası hakem yönetimine tepki vardı.

Pendikspor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, müsabakada gördüğü kart nedeniyle maç sonrası konuşmaya gelen idim Pendikspor Yardımcı Antrönörü Eren Şafa’ın açıklamalamrı şu şekilde;

”ÖN ALANDA TOPU TUTMAYA BAŞLADIK”

” Şimdi tabi şunu söylemek gerekiyor. Bugün oynadığımız oyundan son derece memnunuz. Özellikle ilk yarıda takım istediğimiz her şeyi sahaya yansıttı. Takım ciddi anlamda bir reaksiyon vardi. Fakat ikinci yarı işler biraz daha değişti. Özellikle hakem kararlarıyla takım yavaş yavaş geriye çekilmeye başladı. Ön alanda da topu tutmaya başladık. OPyunun belli bölümlerinde geriye doğru çekildik. Bu çekilmeyi biz takım olarak istemedik fakat bugün maalesef yine hakemle ilgili çok ciddi sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Bütün takdir haklarını Fenerbahçe lehine kullandı.

”MERT HAKAN’IN 3 TANE SARI GÖRMESİ GEREKİYORDU”

Wellington’un bir kırmızı kartı var, bizde sayrettik. Herhangi bir arkadan tekme yok, kasti hareket yok. Faul verilebilir ever, ama ikinci sarıdan kırmızı kart olacak iş değil. Burada birçok insanın emeği var. Bu takıma ciddi bir yatırım yapılmış durumda, bu emeklerimiz çok ciddi anlamda boşa gidiyor. Oyun içerisinde Fenerbahçeli birkaç tane oyuncu var, 4. hakeme geliyorlar, yan hakeme gidiyorlar, golden sonra hareket çekiyorlar. 4. hakem sadece seyrediyor. Bugün Mert Hakan 3 tane sarı kart görmesi gereken yerde hiçbir şey görmeden oyunu bitirebiliyor. Fenerbahçe’ye çok saygı duyuyoruz. Bizlerinde emeği çalınıyor burada maalesef.”