Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çağlar Söyüncü İstanbul’a Geldi !

Fenerbahçe, atletico Madrid ile

Fenerbahçe, atletico Madrid ile Çağlar Söyüncü transferinde anlaşmaya vardı. İspanyol ekibi Atletico Madrid’e resmi kiralama teklifi yapan sarı-lacivertli takım transferi tamamlamak için Atletico Madrid ile el sıkıştı. Başarılı oyuncu Çağlar Söyüncü İstanbul’a geldi.

Sarı – lacivertli takım Çağlar Söyüncü ile anlaşmaya vardı. 27 yaşındaki Milli futbolcu Çağlar Söyüncü’ye 6 aylığına kiralamak için anlaşma sağlayan Fenerbahçe yönetimi, Atletico Madrid ile anlaştı. Satın alma opsiyonu’nu belirtmeden anlaşma sağlayan Fenerbahçe bu transferi yaparak dev bir adım attı.

” TÜRK HALKI YILLARDIR ARKAMDAYDI ”

Fenerbahçe’ye transfer olan Çağlar Söyüncü, menajeri ile beraber gece geç saatlerde İstanbul’a geldi. Havalimanı’nda açıklama yapan Çağlar; ” Türk halkı yıllardır arkamdaydı, bende üstüme düşeni yaptım. Söylenecek çok bir şey yok. Burada Türkiye’deki bütün arkadaşlarımızla aramız iyi. İnşallah sonu güzel bir şampiyonlukla bitiririz.” ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE’DEN YAPILAN AÇIKLAMA

” 2023 – 2024 sezonu ara transfer döneminde futbol takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. Bu kapsamda milli oyuncu Çağlar Söyüncü kulübümüzle transfer görüşmelerini gerçekleştirmek üzere İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.” açıklaması yapıldı.