Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bursa’nın İnegöl İlçesinde Zincirleme Kaza! 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2 otomobil ve 1 motosiklet zincirleme kazaya karıştı. Kazada, 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2 otomobil ve 1 motosikletin karıştığı zincirleme kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

2 OTOMOBİL ÇARPIŞTI, SAVRULAN OTOMOBİL MOTOSİKLETE ÇARPTI

Kaza, dün 23.00 sıralarında Kemalpaşa mahallesi Ahmet Türkel çevreyolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çevre yolu üzerinde seyir halinde olan sürücü Burak A. (35) yönetimindeki otomobil, karşı yönden kontrolsüz gelen İzzet Yiğit C. (36) yönetimindeki otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etsiyle savrulan otomobil, aynı yöne ilerleyen Abdullah D. (50) yönetimindeki motosiklete çarptı.

KAZADA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 1 KİŞİ AĞIR YARALANDI

Çarpmanın etkisizle savrulan motosiklet sürücüsü ve arkadaki yolcu koltuğunda oturan Önder Palabıyık (50) ağır yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla İnegöl Devlet hastanesine kaldırdı. Ancak Önder Palabıyık hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis ekipleri, 2 otomobil sürücüsü de ifadelerini almak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.