Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bursa’da Kuyumcu Soyuldu !

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, Konak

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, Konak Mahallesi Beşevler Caddesinde bir sitenin altında bulunan kuyumcu dükkanı kar maskeli 4 şüpheli tarafından soyuldu.

Bursa’nın Konak Mahallesi Beşevler Caddesi’nde bulunan bir sitenin altında kuyumcu dükkanının kepenk kilidini ve kapı camlarını levye ve demir makasyla kıran hırsızlar, kuyumcunun vitrinindeki altın ve ziynet eşyaları çaldılar.

Olay yerinde çalan alarm’dan sonra birçok sayıda polis ekipleri geldi. Etraftaki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, bi araç ile caddeye gelen 4 kişiden 3’ünün dükkana girdiğini, bir kişinin ise araçta etrafa gözcülük yaptığını ve 3 dakika içerisinde 4 şüphelinin vitrindeki altın ve ziynet eşyaları alarak olay yerinden hızla ayrıldıkları tespit edildi.

4 şüphelinin kuyumcudan yakaşık 500 bin liralık altın çaldıkları tespit edilen hırsızların, kuyumcunun içerisinde kasayıda zorladıklarını ancak çalan alarm  üzerine telaşa kapılarak levye ve demir kesme makasını olay yerinde bırakarak kaçtıkları öğrenildi.

Alınan bilgilere göre olaydan yaklaşık 1 saat önce başka bir mahalledeki kuyumcunun kapılarının levye ile açmaya çalışan kişilerin aynı kişiler olduğu değerlendiriliyor.